goed geholpen in de winkel levering was op tijd en goed afgeleverd keurig een snel uitgepakt door vriendelijke medewerkers en alles netjes meegenomen.
Fijne klant ervaring in de winkel. De bezorging was keurig aangekondigd en was makkelijk te verzetten. De bezorgers hebben het keurig afgeleverd, in elkaar gezet en rommel mee terug genomen.
Wij besloten om bij CASBA te kijken of we daar een andere bank konden vinden. Maar uiteindelijk kwamen we uit op 6 prachtige eetkamerstoelen van het topkwaliteitsmerk Bert Plantagie. Daarnaast vonden we bij buurman Trendhopper (blijkbaar ook onderdeel van CASBA) de bank waar we naar zochten. Na reeds 6 weken werd de totale bestelling afgeleverd, na een prima afgesproken datum en tijd. Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde bestelling ☺
Keurig, alles volgens plan gegaan!
Alles heerlijk vlot afgehandeld, en het afval Meegenomen, heel fijn
Een heel mooi tv meubel gekocht in andere uitvoering/ kleur als in de winkel stond. Er werd een heel mooie computer tekening van gemaakt en het meubel is in werkelijkheid nog mooier! Het is keurig bezorgd en helemaal geïnstalleerd, TOP!!
Mooie spullen/meubels/kasten en zeer tevreden, slagen meestal bij jullie en de service is ook prima
Goed geholpen bij de keuze van mijn product. Fijn dat de levertijd ook keurig (zelfs eerder dan verwacht) is nagekomen. Aflevering is netjes verlopen. Over de kwaliteit van het product en de nazorg kan ik niet oordelen omdat ik het product net heb. De tijd moet de kwaliteit nog uitwijzen.
Wij hebben twee verschillende matrassen, die zijn ingepakt in een hoes. Helaas waren ze verkeerd om gelegd zodat ik de eerste twee nachten beroerd heb geslapen op de verkeerde matras.
bed gekocht bij jullie fijn geholpen in de winkel . bed is op de afgesproken dag keurig bezorgd
Helder en vakkundig advies in de winkel. Duidelijke afspraken over levering. Meubelstuk netjes aan huis geleverd en geïnstalleerd.
De verkoopmedewerker gaf ons goede informatie en en deed ook moeite ons te laten voelen dat we een klant zijn. Nam uitgebreid de tijd
In de winkel prima geholpen. Verkoopsters namen de tijd om diverse bedden en matrassen uit te laten proberen en gaven goed advies. Levering sneller dan verwacht. Monteurs werkten netjes en namen alle lege verpakkingen weer mee.
12 Jaar geleden kocht ik een 2-persoons bed en ben daarover nog steeds tevreden. Recent kocht ik nieuwe accessoires en ook hierover ben ik tevreden. Mijn complimenten gaan uit naar de kwaliteit en prima voorlichting!
1. Veel sortering en keuze. Duidelijke info door medewerker. Echter: de uittrekbare zitting van de bank, "traploos", zou wel vast te zetten zijn, zo is ons uitgelegd in de winkel. Er is op dat moment niet uitgelegd hoe dat werkt, en wij hebben er op dat moment ook niet verder naar gevraagd. Nu blijkt echter dat het "traploos verstelbaar" als een soort glijbaan functioneert: als je gaat zitten schiet de zitting helemaal naar voren in de maximaal uitgetrokken stand. Waarbij je van schrik je armen omhoog gooit. Als je dat doet met de koffie in je handen, laat zich raden wat er met de nieuwe bank gebeurt... Dit is dus volstrekt niet praktisch. Wij zien niet hoe je de zitting in een tussenstand vast kunt zetten. Dit wordt ook niet genoemd in de beschrijving. >> het komt er nu op neer dat de uittrek functie van de zitting niet praktisch bruikbaar is. Als we dat hadden geweten, hadden we er geen extra geld aan uitgegeven. (Toch 1 tweezitsbank en 1 stoel) Vraag: hoe is dit op te lossen? 2. Bij levering bleek het een hele klus om het bankstel op de eerste etage binnen te krijgen. NB: bij aankoop hebben we duidelijk aangegeven dat het bankstel naar de eerste etage moest. Uiteindelijk zijn de poten eraf geschroeft om dit voor elkaar te krijgen. De bezorger werd wat ongeduldig en heeft de poten er in razend tempo weer opgeschroefd, zonder verdere controle. Wij hadden viltjes voor eronder klaar liggen, die zijn meteen onder de poten geplakt. Er is één poot zó scheef gemonteerd, dat deze -ondanks viltje- lelijke krassen maakt op de parket vloer, en zelfs een slijtspoor op de poot zelf maakt. Dat is wel heel jammer. Dit zijn wel twee vervelende dingen die ons iets minder positief stemmen.
Geweldige klantenservice (telefonisch en mail). Uiterst correcte afhandeling daarna in winkel woonboulevard Leiderdorp terzake vervanging Auping onderdelen. Complimenten!
deskundige medewerkster
Zeer ruim assortiment banken, met zeer veel verschillende opties. Prettig en kundig geholpen door medewerker. Leveringstijd viel ook nog eens een paar weken eerder uit dan verwacht, dus helemaal tevreden.
Ik had een nieuwe bank nodig en zag op internet wat aanbiedingen voorbij komen en dit zat ook redelijk in de buurt bij mij dus zijn langs gegaan. De showroom is fijn ingericht en je kan goed doorheen lopen en alles bekijken. Wat ik vooral fijn vond is dat ik de kans kreeg om gewoon zelf door de winkel te lopen en niet meteen aangevallen wordt met "kan ik je helpen". Na een tijdje kwam er wel iemand vragen of het allemaal lukte en op dat moment had ik ook de eerste vragen over wat er allemaal was. De verkoopster nam de tijd ervoor en zorgde er ook voor dat de als ze iets niet wist dat ze de leverancier belde met vragen (bijvoorbeeld hoelang de levering kan zijn, voorraad etc). Dit was erg fijn en prettig om mee te maken. Ik ben ook nog naar een andere winkel geweest maar daar was ik al snel weg vanwege de setting van de showroom en de (agressieve) verkoopmensen die daar stonden. Levering was ook heel fijn en aangenaam. Ze gingen zorgvuldig aan het werk en ook hier namen ze de tijd voor om te zorgen dat alles goed en netjes achter gelaten werd. Kortom: Fijne ervaring zoals personeel, showroom en bezorging. Ga vooral zo door !
Geweldige service leveri g alles heel goed gegaan en prima geholpen
Fijne winkel, ruime keuze, klantvriendelijk personeel, traditie van kwaliteit
Mooie showroom met zeer ruim keuze. Vriendelijke verkopers, erg behulpzaam en meedenkend. Netjes en goed verpakt afgeleverd door 2 vriendelijke bezorgers. Oude bank en stoel en het verpakkingsmateriaal meegenomen. Ben zeer tevreden, bedankt.
Fijne en zeer aardige verkoopster die echt mee heeft gedacht. Snelle levering en alles ook nog in elkaar gezet! Aanrader!
Mooie meubels goed assortiment, vriendelijke bediening.