prettig winkelen
Alles was keurig op tijd, het ophalen ging snel en het product was precies zoals was besteld. Ik ben heel tevreden.
Ik reageer namens de buurvrouw, zij heeft zelf geen mailadres. Zij was bijzonder tevreden over alles en ons dankbaar voor het advies om bij u te gaan kijken. En dit kwam weer door onze goede ervaring. En een 10 geef je niet gauw maar jullie zijn goed bezig.
Wat aardig van u dat u dit doet voor uw buurvrouw. Wilt u de buurvrouw bedanken voor de extra moeite die ze gedaan heeft om ons werk te waarderen. Wij wensen haar veel plezier met haar aankoop. Een goede buur is beter als een verre vriend!
Tevreden klant, garantie nazorg nog niet nodig gehad
Van verkoop tot levering prima!
Goede service en duidelijke afspraken.
Verkoop gesprek zeer goed Zeer nette bezorgers
Tevreden met alles helaas niet met kleur van de bank dus we komen zelfde bank kopen alleen in andere kleur :-(
uitstekend
De kussens van ons dure bankstel, zijn met een dik half jaar al aan het flubberen. Het heeft drie maanden geduurd eer de meubelmaker tijd had om te komen kijken. Toen hij er eenmaal was, bevestigde hij wel dat alle kussens opnieuw gevuld moesten worden. Wanneer was moeilijk, lastig, ingewikkeld. Uiteindelijk zou hij ons bellen voor een afspraak wanneer wij ook nog eens zelf de kussens van de bank naar Hazerswoude mochtenkomen brengen. Dat is niu 2 weken geleden. We hebben nog steeds niets gehoord. Wij zijn eigenlijk over alles heel zwaar teleurgesteld!!!
Wij hebben u inmiddels gesproken. Dat het wat langer geduurd heeft kwam mede door uw drukke agenda. Uiteraard komen wij de kussens bij u ophalen en herstellen. Dit doen wij in twee fases zodat u gewoon kunt blijven zitten. Wij vinden het fijn dat wij samen met u de boel hebben vlot getrokken. Onze planner gaat u zo bellen.
Positieve ervaring. Goed advies gekregen van adviseuse Mevr.A.Hornikx. adviseuse heeft gevoel voor kleur en richt zich op de wensen van de klant en zet zich in voor de klant!
Er kwam een bezorger met twee zware banken. Ik heb hem moeten helpen en er spierpijn aan overgehouden. Ik ben 74 jaar.
Uiteraard is het niet de bedoeling dat u heeft moeten helpen bij de bezorging. Wij horen dit netjes voor u te regelen en hebben het niet goed gedaan. Zoals besproken sturen wij u een cadeaubon als excuus en zien u snel weer in de winkel !
Vriendelijk en deskundig geholpen in showroom. Leveringtijd zoals aangegeven, geen verrassingen. Correcte en vriendelijke bezorgers.
Mijn ervaring is, als je aangeeft dat je niet wil worden geholpen en dat je zelf wil kijken dan wordt je netjes met rust gelaten. En op het moment dat ik mijn aankoop had gevonden werd ik netjes geholpen. De bezorging is ook prima. Belangstelling voor de klant en alles netjes geplaatst en alles opgeruimd na afloop.
Alles wat helemaal goed, jammer dat we alleen de link met de bezorgtijden niet hebben ontvangen. Maar toen ik belde kreeg ik deze informatie meteen.
Fijn dat de order helemaal goed geleverd is. De link is naar u op beiden orders verstuurd op 14/2/17. Het kan zijn dat uw computer het hotmail emailadres in de spam heeft geplaatst. Dit horen wij wel vaker. Wij danken u voor uw beoordeling en wensen u veel plezier met uw aankoop.
Verkoopster met verstand van zaken en oog voor de wensen van de klant. Bezorgers, vaklui met gevoel voor humor.
Met bijzonder vriendelijk ,vakkundig en persoonlijke aandacht door Heer van Beverwijk in Zoeterwoude geholpen en naderhand ook door zeer beleefde bezorgers gebracht !
ik heb er maar een woord voor en dat is perfect wat een geweldige mannen die mn kast kwamen bezorgen.
Betrouwbaar en goed.