Klantvriendelijkheid is goed.
Bank is afgeleverd door Hans en Kristian die heel veel moeite hebben moeten doen om deze heelhuids in het huis te krijgen. Zij bleven vriendelijk en professioneel, lof!
Ik kon zonder problemen de leveringsdatum per e-mail wijzigen en kon ook zien dat het tussen 12.00 uur en15.00 uur bezorgd zou worden en werd een half uur van tevoren nog gebeld dat ze eraan kwamen.Keurig hoor!!!
Prettig bedrijf, dus ook de andere onderdelen waaronder de horeca, het installeren van een hedendaagse personenlift is geen luxe. Het komt niet vriendelijk over om met een * aan te geven dat er sprake is van een 'verplichting', past niet bij de uitstraling van uw bedrijf!
Wij hebben u nog even gebeld. Wij hebben uiteraard een personenlift in ons pand. De horeca bevindt zich in een aangebouwd gedeelte met een niveauverschil van 3 traptrede. Op dit gedeelte is een open goederen lift waar een rolstoel op past. Wij begrijpen dat u ook dit gedeelte van ons bedrijf met een personenlift zou willen bereiken. Ons pand zit om dit te bereiken door allerlei uitbreidingen wat lastig in elkaar om dit te realiseren. U vond het fijn dat wij u nog even gebeld hebben en bent tevreden met het totaalplaatje wat wij u geboden hebben. Wij danken u voor uw reactie en wensen u veel plezier met uw aankoop.
Correct snel en vriendelijke gemonteerd
Paar weken voor levering gebeld met klantenservice ivm exacte datum levering .. onze vakantie was aansluitend aan verwachte levering gepland .. dus krap aan allemaal .. mevrouw ging bellen met fabrikant/leverancier en heeft toen met mij een exacte leverdatum vast ingepland .. heel behulpzaam allemaal
Correct behandeld
Prettig geholpen,op afgesproken tijd bezorgd door vriendelijke medewerkers.
Vriendelijke chauffeurs en netjes afgeleverd. Artikelen zijn ook mooi en netjes zoals je ze besteld in de winkel. Bedankt.
In de winkel alles prima, goed geholpen door medewerkster. Bij aflevering kreeg ik sterk de indruk dat de heren onder flinke tijdsdruk werken. Alles moest snel snel Toen het even niet mee zat heb ik gezegd het zelf verder af te maken.
Wij hebben u even gebeld. U had een bestaande auping ombouw waar u nu nieuwe spiralen en matrassen voor gekocht heeft. De oude modificatie pasten niet helemaal bij de nieuwe producten. Op uw verzoek wilde u dit liever zelf doen omdat u perfectionistisch bent. Dit is goed gelukt en alles zit goed in elkaar. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Goede verkoopster, zeer vriendeljk. Bestelling eerder geleverd dan verwacht. Levering was in compleet en in orde. Vriendelijke en deskundige chauffeurs.
Ruim assortiment, vriendelijk personeel en vlotte levering.
Keurig geadviseerd en gelevrd
Goede ervaring, klantvriendelijk Gelieve geen e-mail meer met reclame aanbiedingen.
alles keurig afgehandeld
Prima. Fijn dat ze van te voren ook bellen als ze er aan komen.
Alles is perfect geregeld tot dusver. Bank is gisteren bezorgd.service tot nu een 10.
Prima Keurige bezorging en prima op de hoogte gehouden