klantgerichte service
Alles keurig geregeld en verzorgd.
Er werd aandacht aan je besteed en de levering ging soepel. Mooie tijd afgeleverd.
Levertijd voor een kapstok was bizar lang. ipv verwachte 6 weken was het 12 weken geworden.
Dat is inderdaad veel te lang en ongebruikelijk.Onze verontschuldiging hiervoor. Wij hebben reeds onze maatregelen getroffen om dit in de toekomst te voorkomen.
wel zeer prijzig!!
prettige en deskundige adviezen van medewerkster in winkel en ook prettige ervaring met bezorgers/monteurs bij plaatsing
We zijn bijzonder tevreden over behandeling, afhandeling en bezorging
Goed en snel geholpen bij de bestelling en op tijd en zonder beschadigingen geleverd.
Prima winkel
Zowel in de winkel als bij de bezorging werd ik geholpen door vriendelijk personeel. Zij hadden kennis van de producten en gaven adviezen met betrekking tot het onderhoud.
Prachtige winkel met ruim assortiment. De service is uitstekend. Wij komen graag in deze winkel!
Goede voorlichting omtrend de producten en de gekochte producten op tijd geleverd en zonder schades ontvangen.
geweldig goed
Goede voorlichting Er wordt met je meegedacht
Hele vriendelijke verkoopster, snelle levering en hele vriendelijke bezorgers die de bank met stoelen netjes op hun plek hebben gezet!
Ging gewoon weer prima
Prima geholpen en ook de aflevering prima.