Tafel valt erg tegen. Iedere aanraking is een vlek, is ons bij verkoop niet opgewezen. Baal er erg van dat ik een tafel van 1300 euro gekocht heb ,wat ik niet echt goedkoop vind ik en er zo uitziet. Terug geweest naar winkel, daar niet echt prettig te woord gestaan. Jolanda draaide op eind wat bij en beloofde nog wat te laten horen. Andere verkoopster keek erg minachtend . Tot op heden nog geen reactie gehad
Onze nieuwe bank en stoel zien er prachtig uit en staan mooi in onze woonkamer.
Goede service, vriendelijk personeel in de showroom. Personeel dat de bank kwam installeren was ook vriendelijk en werkte netjes.
Goede uitleg en advies
X
goed geholpen in de winkel, bezorgen op tijd, en alles goed geinstalleerd
Zeer ruim assortiment en goed advies. Snellere levering dan verwacht.
Goed meubel, netjes geholpen in de zaak. Helaas bleek de levertijd langer te zijn dan aangegeven was bij de koop.
Het begon al met aanschaf bank,prijs besproken en akkoord gegaan,maar na invoer van computer bleek de bank veel duurder. Maar omdat we al lang op zoek waren gingen we met tegenzin toch akkoord. Bank gekocht,bij afleveren leek het net of er een vlek op 1 van de kussens zat,maar dit zit in het stof.Het is gewoon niet mooi en iedereen vraag aan ons of er een vlek op zit.Dit hebben de bezorgers ook gemeld aan hoofdkantoor. Ook bij aflevering is de bank niet goed in elkaar gezet,zodat er na een tijdje een monteur monteur langs moest komen om het goed te doen. Ook deze monteur heeft de donkere vlek gezien en bevestigd. De klacht is behandeld en ik moest maar een nieuwe hoes aanschaffen en deze zelf betalen.Het zit in de stof wordt gezegd.Belachelijk. Bank is bezorgd op 18-3-25 en we zijn nu 3 maanden verder. Er gaat weer iemand langskomen,maar heb al weer een paar weken niets gehoord. Heb gezegd kom de bank maar ophalen,want vanaf ie bezorgd is heb ik het probleem gemeld en het wordt niet opgelost. antwoord van Casba,Wij nemen de bank niet terug.
Prettig alles onder 1 dak; goed advies; makkelijk bereikbaar.
Stoelen naar verwachting en aflevering en montage perfect.
We hebben de mooiste ervaring, de mooiste bank, de leukste mensen en de beste aflevering gehad! Een onvergetelijke ervaring! Dank Erik, Marisca en Jeroen e.a.!!!
Bij de aankoop zijn we vriendelijk en behulpzaam geholpen. De aflevering ging ook goed. We hebben nog wel een paar deurtjes en laadjes bij gesteld. Maar alles werd zorgvuldig.
Ik ben positief over de advisering in de Auping Store. Aflevering van het bestelde vond plaats binnen de aan aangegeven levertijd. De installatie maakte een verzorgde, adequate indruk. Afspraken over inname van "oude" bed/materiaal werden ook netjes nagekomen.
Onze keuze was al gemaakt en werd prima opgepakt door de verkoopster. Aflevering volgens planning door beleefde en vriendelijke bezorgers.
De monteurs waren binnen een kwartier weer weg inclusief montage
Zeer goed geholpen !! 2jonge vriendelijke jongens hebben het geleverd en keurig in elkaar gezet !! Kom zeker nog terug bij jullie . Een zeer tevreden klant .
De winkel is zeer overzichtelijk ingericht. Met een ruime keuze. Heel fijn en vriendelijk geholpen, antwoord op mijn vragen gekregen, en zo hebben we een goede keuze kunnen maken.
prettig
Mooie bank en heel prettig geholpen uitgebreid assortiment.
Nette jongens, goed afgeleverd
Wederom weer super geholpen door Meneer van Kemenade. Ook de aflevering is heel goed geregeld en verzorgd Gr wim
Goed advies bij aankoop van onze twee linnenkasten en vakkundig geplaatst door de CASBA- monteurs
fijne winkel medewerkster met het bestellen van de bank goede email info over de bezorging en tijdsvak en bezorg dag zelf konden aangeven nadien de bestelling geplaatst was. medewerkers van de bezorging zeer klantvriendelijk mannen en netjes de bank afgeleverd bij ons thuis met een nette duidelijke taalgebruik in hun communicatie naar de klant toe. top bezorgers !!! dank jullie wel !!!
Goede service, vriendelijk geholpen. Netje afgeleverd.