Ik hou het kort. Frank en team, dank voor alles! Ik hou van dit soort bedrijven, netjes, duidelijk, weten waar je aan toe bent. Een bedrijf dat verstand heeft van zaken en de klant centraal stelt. Mvg Thomas
De vloer was netjes gelegd. Wat kleine puntjes zijn achteraf snel en kosteloos opgelost waarvoor onze dank!
Mooie zaak, alles duidelijk,ervaren personeel,Prima vakmensen!! Wij hopen jaren plezier te hebben van onze mooie vloer.
Als er een foutje is gemaakt, dat kan de beste overkomen. Bij ons was er verkeerde pvc laminaat gebracht. Zelf ook niet gezien. Mijn vrouw zag het een paar uur later toen de levering gedaan was. Gebeld met Cibo en zagen toen ook dat er iets niet goed was gegaan. Binnen 24 uur was er met de goede pvc laminaat gewisseld. Grote klasse dit zo snel opgelost werd. We konden zonder uitstellen de vloer leggen. Ik kan niets anders dan lof uitspreken voor dit bedrijf. Bij aankoop goed meegedacht en ongedwongen onze order geplaatst. Zeker een aanbeveling van mijn kant voor Cibo vloeren te Breda.
Voelt vertrouwd aan mooie vloer en goed gelegd .denken mee met de klant Kan ik iedereen aanbevelen
Eerlijke en vriendelijke mensen. Snelle service. Duidelijk offerte en een mooi prijs. Klik laminaat is van top kwaliteit. Bezorgers waren netjes op tijd, En hebben snel de laminaten gelost. In de toekomst zal ik zeker weer vloeren Bij Cibo bestellen.
Het is lang geleden dat zo'n best grote aankoop zó soepel verliep. De showroom is overzichtelijk wat het kiezen makkelijk maakt, het personeel is kundig, vriendelijk, behulpzaam, open en eerlijk (advies over wat je nodig hebt, antwoord op alle vragen maar niet sturend in keuzes). Als je eenmaal weet wat je wil is je aankoop zo geregeld. De vloer was mooi en zoals beloofd/verwacht, prima prijs-kwaliteit verhouding. We kregen goede uitleg over het leggen van de vloer, hierdoor (en omdat alles gewoon netjes in elkaar paste) ligt de vloer er mooi in. Het toch nog wisselen/ruilen van plinten liep ook flitsend en netjes, de administratie loopt nl ook op rolletjes daar.
vriendelijk personeel, goede prijs- kwaliteit verhouding. service top!
Ik ben zeer attenet ontvngen bij mijn verzoek om advies en hulp. De reparateur was er binnen een dag en heeft ons zeer snel en adequaat geholpen.
Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Peter heeft goed uitgelegd wat er aan de hand is. Goede instructies gekregen om onze vloer te verzorgen. 👌🏻
Eddy heeft wederom goed geholpen. Denkt graag mee en zoekt een passende oplossing. Zowel telefonisch als in de zaak staat service en gezelligheid bovenaan. Hier kan geen webwinkel tegenop!
Levering conform afspraak. Montage zeer vakkundig door Casper en John.
Helder advies, geen verkooppraatjes, goede, mooie vloeren met een prima prijs-kwaliteit verhouding, en een fantastische service. Mijn vloer werd binnen 24 uur aan huis geleverd, wat ik over had kon zonder problemen retour (volle pakken), direct geld terug, mooie showroom die 7 dagen in de week open is, waar de haard brandt en de koffie klaar staat en waar personeel netjes is, aardig, en de tijd voor je neemt. Super!
Onze pvc vloer uitgezocht bij Cibo vloeren en ook direct legservice besproken. De vloer is netjes op tijd geleverd oor cibo vloeren en perfect gelegd door Milosch.
Onze vloer liet los. Wij zijn super snel geholpen en de vloer ligt er prachtig in.👍👍👍
Enorm veel keus bij Cibo vloeren, goed geholpen in de winkel & de vloer is super netjes en snel gelegd. Kortom, helemaal blij :)
Ik kwam bij cibo vloeren nadat we scheuren hadden ondekt in onze houten vloer. We waren net hier komen wonen. Een kennis van ons heeft jullie geadviseerd. Omdat het hun goed bevallen was. Eerst gebeld en advies gevraagd. Toen bij jullie langs geweest en kreeg ik een zeer uitgebreid advies met ook testen die we hebben gedaan boven waar de planken geverfd worden. Ik heb toen ook een lucht bevochtiger meegenomen. Deze is heel goed en we merken dat dat helpt. Meteen de volgende dag om 8.00 is Peter langs geweest om de water vlekken die we ook hadden weg te halen en te verven. Hij had mij ook geholpen in de winkel. We kregen hier bij alle spullen. En ook een onderhouds fles. Dit alles hoorde bij de service zei hij. En wat mooi is de vorige bewoners hadden nog doorgeven wie de vloer had gelegd en dat was niet cibo. Dat wisten hun ook. Maar dat maakte niet uit. We mogen ook nog houtlijm ophalen voor de grootste scheur die we hebben. Al trekt deze al wat dicht door het apparaat.
- Goed geholpen bij de aankoop, faire prijzen - Snel geleverd - Vakkundig gelegd - Doen niet moeilijk bij te veel bestelde spullen terug geven
Wij hebben eiken multiplank parket gekocht, dat we zelf hebben gelegd (laten leggen kan uiteraard ook). Er is ruime kleurkeuze, je kunt daarvan een goede indruk krijgen obv wat er ligt in de showroom. Goed advies gekregen, o.a. over het leggen en hoe het vochtgehalte in de huiskamer te verlagen (we hadden stucwerk op plafond en wanden en een nieuwe betonvloer gestort). Levering kwam prima op de door ons gewenste tijd. Echt helemaal tevreden met het eindresultaat, superkwaliteit materiaal en prima service.
Online besteld en alles zeeeeeer vlot en goed verlopen, zowel voor als na verkoop goede service. Wij hadden laminaat teveel besteld en die kon ik zonder probleem terug brengen vandaag. En ze hebben beloofd om het bedrag zo snel mogelijk over te maken naar mijn rekening, enkele uurtjes later kreeg ik een mail dat ze het bedrag hadden overgeboekt dus normaal staat dit volgende week op mijn rekening. Ik kan cibo alleen maar aanraden en mij zien ze zeker nog terug!!
Parkervloer visgraat is perfect op tijd geleverd en heel vakkundig gelegd.
Het uitzoeken van de PVC vloer als het plannen van het leggen ervan, is vlekkeloos verlopen. Ook de vriendelijke heren, die de vloer hebben gelegd, zijn secuur te werk gegaan en hebben alles netjes afgewerkt. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en de manier waarop wij geholpen zijn. Bedankt Cibo-vloeren en de heren die onze vloer prachtig in visgraad hebben gelegd.
Hele goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding!
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda