Bedankt voor de nette en correcte afhandeling
service ivm stuk gaan van dupli
We zijn op een fijne manier geholpen
Wat een service. Pakketje kwam keurig over de post.
positief
Goede producten en service. In overleg zijn de zaken ingemeten en geplaatst. Het plaatsen plannen was lastig maar met flexibiliteit is het gelukt.
Wij wisten wat wij wilden en dat is vakkundig geleverd.
goed geholpen en zeker een goede prijs kwaliteit verhouding
Altijd goed en leuk geholpen
Zijn zeer behulpzaam. Je mag de stoffen ook mee naar huis nemen om te kijken hoe het staat. Van de gordijnrail was het einddopje kapot en kreeg kosteloos een nieuwe mee. Goede service, ik ben zeer tevreden!
Veel keus. Prima advies en service.
goed en duidelijk advies, we zijn goed geholpen. mooie kwalitatieve producten.
Alles via Jan geregeld. Geweldige service
Tevreden. Daarin gaan we ook naar je toe als er iets in huis doen. :)
Altijd zeer goed geholpen en geadviseerd door Pier in het verleden en nu door Carlo. Zeer plezierig zaken doen, eerlijk advies, ook mbt kwaliteit verschil bij verschillende producten, en prijzen zijn gewoon concurrerend.
Betrouwbaar bedrijf met eerlijke prijzen en adviezen
Klantvriendelijk en service prima in orde
Prettige ervaring met dit bedrijf. Goede service!
Houden zich aan afspraken, vriendelijke medewerkers, vakkundige installatie.
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het