Heel prettig, prima !
zeer dienstverlenend en bekwaam personeel
Uitstekend.
goed spul, vloer goed gelegd, aardig
Wordt vriendelijk benaderd. Altijd goed advies en vriendelijkheid. Blijf er altijd komen met veel plezier Goede service.
Kwaliteit is goed;service prima;levertijd vrij lang
Hartstikke goed advies en service!
Alles volgens afspraak geregeld en goed
we zijn fijn geholpen. alles goed.
Aanhouden beloofde levertijd was een probleem, als ik niet had getelefoneerd was numisschien nog niet geleverd, terwijl de spullen gewoon in huis waren.
ik ben te ziek om al de vragen te beantwoodenmaar ik ben erg tevreden met jullie.
In het verleden hebben we al "zaken" gedaan met Decorette Vught en waren daarover zo tevreden dat we voor ons nieuwe huis ook meteen wisten dat we daar onze spullen wilden bestellen. Erg klantvriendelijk, korte lijntjes en goede kwaliteit. We hebben ook andere mensen getipt om bij Decorette Vught te gaan kijken en daar horen we ook alleen maar positieve ervaringen van. Zéér tevreden dus!
Ondanks dat de afspraak te laat werd nagekomen, toch positief gereageerd