Afspraken komen ze na: opzoeken, terugbellen, extra moeite doen en zelfs uiteindelijk helemaal gratis.
Wij zijn een paar jaar geleden voor het eerst bij de prachtinge woonwinkel Ros in Nijkerk langs gegaan om te 'kijken'. Daarna zijn we geslaagd voor rolgordijnen (boven en beneden) een schitterende markies en schuifbare horren. Als er iets is (bij ons al buiten de garantietermijn) komen ze direct langs om mee te denken en de boel op te lossen. Altijd! Daarbij zijn ze altijd vriendelijk en hartelijk. Niets is teveel. Een servicegerichtheid die je volgens ons nergens anders meer in Nederland tegenkomt. Het is een super bedrijf met super vakkundige en klantvriendelijke mensen. Van harte aan te bevelen!
Wij hebben een Sunmaster Vantage series terrasscherm voorzien van aluminium eindkappen aangekocht. Door het goede meedenken in relatie met de mooiste en beste bevestiging tegen onze gevel ging de installatie probleemloos en super snel. Na verloop van tijd begonnen onze aluminium eindkappen sporen van oxidatie te vertonen. Eenmaal gebeld werd dit zonder enig probleem in behandeling genomen. Sterker nog, er werd mij verteld dat het product gewoon goed moet zijn! De nieuwe eindkappen werden niet veel later kostenloos geplaatst. Super fijn zaken doen, aanrader!
Kwam eerst aan huis om advies te geven. Dacht goed mee. Betrouwbare, vriendelijke, rustige vakman.
Door foutief gebruik was het touwtje van de bediening van onze binnenzonwering afgebroken. ROS Zonwering heeft dit kosteloos voor ons gerepareerd. Bedankt voor deze prima service!
Het gaat bij deze beoordeling om de afhandeling van een probleem wat is ontstaan na plaatsing/montage van een zonnescherm. Het probleem is met behulp van een aannemer naar tevredenheid opgelost. De service vind ik erg goed. Er is aandacht voor je en er wordt probleemoplossend meegedacht.
Wij hebben bij drie leveranciers een offerte aangevraagd. Na een uitgebreide opname/inmeten/advies kregen wij heel vlot een gespecificeerde prijsopgave met gelijk een goede scherpe prijs. Levering en montage ging in 1 keer goed. Vlot en netjes gewerkt zonder enig overlast. Top ! Volgende keer weer.
Wij hebben bij Decorette gordijnen gekocht. Na een aantal weken viel het op dat er kleine gaatjes in de gordijnen zaten. Dit hebben wij gemeld bij Heinz, wie dit meteen oppakte en direct contact met de fabrikant heeft opgenomen. De fabrikant zei dat het onmogelijk was en dat wij waarschijnlijk logen over een oorzaak. Aangezien dit niet het geval was, en het een productiefout lijkt heeft Heinz het er dan ook niet bij laten zitten. Hij heeft erop gestaan dat wij nieuwe stof zouden krijgen. Dit is Heinz dan ook gelukt en hij heeft ons dus kosteloos nieuwe gordijnen geleverd. Dit is een zeldzame service die je nog zelden krijgt, en hieruit blijkt maar hoe professioneel en klantgerichtheid Decorette is. Absoluut een aanrader, en mocht ik nog eens wat nodig hebben dan kom ik zeker bij Decorette Nijkerk terug!
Het persoonlijke advies en de kwaliteit die Ros Zonwering te bieden heeft, zijn zeker het aanbevelen waard. Heb afgelopen maand een vloer, plinten, rolgordijnen en gordijnen met rails bij ze afgenomen en ben erg tevreden over het eindresultaat!
Ik was één van de eerste klanten toen ik de winkel binnen liep die nog niet eens in gebruik was, maar toch werd ik heel fijn geholpen en goed geadviseerd. Er word alle tijd voor je genomen. Sinds dat Ros Zonwering in Nijkerk zit, hebben wij twee zonneschermen en een plissé gordijn gekocht en elke keer goede service. We zijn super tevreden.
Bij toeval kwam ik terecht bij de Decorette in Nijkerk, omdat mijn zoon gordijnen nodig had voor zijn slaapkamer en het wel plezierig vond, als ik met stalen bij hem thuis kwam, omdat hij zelf door een enorm klushuis eigenlijk geen tijd had om te gaan zoeken. De uitstraling en de sfeer, die ik proefde, de enorme keuzes in gordijnen, vloeren enz., maar vooral de rustige, geinteresseerde objectieve adviezen, die zowel Ylfa als Desiree gaven, maakten, dat ik er graag terugkwam en kom. Maar als klap op de vuurpijl: toen mijn rolgordijnen niet meer pasten, omdat de woningbouwcorporatie mijn huis van ander dubbel glas voorzag en de Hema, waar ik ze had gekocht, ze niet wilde vermaken, toen kon ik bij de Decorette terecht voor hulp. Super!! Echt redding in de nood! Dus...... ik kan alleen in superlatieven reageren! Dankjulliewel!!!
Prettig ontvangst in de winkel, deskundig advies, goede service. Een zeer mooi eindresultaat na stofferen, behangen en schilderen van de slaapkamers. Absoluut een aanrader om eens binnen te stappen bij Decorette Nijkerk.
Nu ruim twee jaar geleden o.a. een pvc vloer en gordijnen gekocht. Nog steeds super tevreden! Ook met een garantie ding na twee jaar kregen wij een top service. Zeer vriendelijk personeel, betrouwbaar en uitgebreid advies. En wat veel mensen wel eens vergeten en onderschatten: SERVICE! Een hele goede service!
Voor ons bedrijf in Nijkerk waren wij op zoek naar een leverancier voor mooie strakke lamellen voor de ramen. We werden hierin top begeleid. Het werd snel en strak geregeld. Inmiddels zijn we zeer blij met het resultaat.
Op zoek naar behang voor onze babykamer, zijn we bij Decorette in Nijkerk uitgekomen. Een ruime assortiment, samen met het deskundige advies van de medewerkers, zorgen voor een leuk samenspel in zoektocht naar de juiste kleuren en designs voor de kamer. Uiteindelijk is onze keuze heel anders geworden dan we in eerste instantie in ons hoofd hadden. En wat is het gaaf geworden! Absoluut een aanrader.
Fa. Ros heeft voor ons electrische buitenzonwering aangebracht tbv een nieuwbouw in Zwolle. De werkzaamheden zijn snel en zorgvuldig verricht. Onze opdrachtgever en wijzelf zijn heel tevreden met het resultaat!
Voor ons eigen huis heb ik diverse woonaccessoires bij Decorette Nijkerk aangeschaft. Hun collectie is naast trendy, ook origineel. Je vindt er echt iets wat je niet bij een ander ziet staan. Daarnaast helpen de dames in de winkel je bij je keuze en word je tot de auto begeleid. Daarnaast krijg je altijd te horen "als het thuis niet is wat je dacht dat het was, kom dan terug". Mijn broer heeft bij Decorette Nijkerk een PVC vloer aangeschaft voor zijn volledige benedenverdieping. De vloer is echt een plaatje om te zien! In combinatie met de vloerverwarming heb je een heerlijke, strakke en toch knusse vloer. De legservice was keurig en het eindresultaat boven verwachting. Hij is nu bezig met zijn gordijnen bij Decorette. Dus, zo zie je maar, Decorette Nijkerk laat klanten terugkeren! Ik kan ze van harte aanbevelen!
Ruim assortiment, wij zijn bijzonder vriendelijk geholpen en de gordijnen werden snel geleverd!
Mijn buitenzonwering is keurig gemonteerd. Goed advies gekregen over welke aanschaf voor mij het beste is. Goede service en precies volgens afspraak geleverd.
Goede service. Goed advies bij aanschaf van ons knikarmscherm. Snelle en keurige montage.
De producten en adviezen zijn top. Ook de service is van grote klasse. Ik beveel iedereen deze zaak aan.