Beoordeling geeft aan dat de kwaliteit van het assortiment erg goed is en zo ook met de service.
Vakkundige plaatsing van rolluiken en horren. Volgens afspraak op tijd geleverd.
Mensen die met je meedenken en voor je klaarstaan.In deze tijd van hectiek en snel snel is dat een verademing ! Eerlijk duurt tenslotte het langst!
Beste Gijsje, Super bedankt voor de positieve beoordeling via www.klantenvertellen.nl Wij wensen jullie heel veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Team Decorette
Decorette Nijkerk komt erg vriendelijk en behulpzaam over en dat zijn ze ook. Maar er kwamen wel wat misverstanden rondom bestelling en plaatsingsmoment ; er was onduidelijke voorlichting over wel/niet aansluitende patronen van de banen, derhalve zelf voorbeelden van zonneschermen op internet opgezocht en op basis daarvan bestelling door leten gaan. Kennis van de (soorten) doeken, vooral bij patronen kan echt beter. Monteurs in eerste instantie erg vriendelijk, maar dat veranderde toen ik niet tevreden was over de knal die de knikarmen gaven bij het uitgaan van het scherm omdat de armen uit en tegen de omlijsting aankwamen. Is wel gesteld en dus hersteld, maar in eerste instantie werd geopperd dat alle schermen dat hadden ???? en dat dat normaal was!
Gordijnen en plisee's aangeschaft. Personeel prettig in de omgang en duidelijk in de communicatie. Vakkundig gemonteerd en ook de service naderhand is uitstekend.
Beste Marco, Hartelijk bedankt voor jullie terugkoppeling via www.klantenvertellen.nl Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn Wij wensen jullie heel veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Team Decorette
Levering te laat. Overal zelf achteraan moeten gaan. Geen antwoord op mails. Kortom slechte ervaring!
Beste meneer Kuit, Hartelijk bedankt voor uw terugkoppeling via www.klantenvertellen.nl Allereerst onze excuses, wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring negatief is. Graag willen wij dit via een persoonlijk gesprek met u oplossen. Inmiddels heeft u van ons een uitnodiging ontvangen en hopen wij u binnenkort te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Decorette Nijkerk
Zeer vriendelijke mannen, deskundig en behulpzaam en meedenkend. Alle lof.
Onlangs horren besteld en laten monteren. Door onze eigen fout functioneerde één hor niet goed meer. Na telefonisch overleg kwam er een monteur die e.e.a. weer snel en op professionele manier hersteld heeft. Prima service.
Prima ervaring met u als bedrijf. Wel vonden we het vervelend dat we uw mail kregen in de je-vorm (We zijn benieuwd naar jouw mening). We hebben niet met elkaar geknikkerd :-). Verder: top!
goed advies en puntueel
snelle levering en goed advies
Zeer vakbekwaam, goede uitleg, goede planning en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aan te bevelen!
Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. Zowel in de winkel als thuis bij het ophangen.
vriendelijk, snel, persoonlijk advies, klantgericht
Met de aankoop van plisee en gordijnen, hebben wij kunnen ervaren wat de kwaliteiten van Decorette Nijkerk zijn. Goede en duidelijk advies en afspraken. Personeel is prettig in de omgang. Ook de service naderhand is goed. Zeer tevreden!
Jullie zijn super! In alle opzicht! Wij hadden het ook via een kennis en ook zij waren zo tevreden. Wat een klein dingetje is is dat jullie mail in de spam/ongewenste berichten komt,dat is iets van websitebouwer,dat is jammer want daardoor open of zie je niets van jullie berichten,offerte of rekening.
Onze ervaring is goed
Alles tot op heden snel en goed uitgevoerd , bij eerste opdracht viel het hang en sluitwerk tegen , maar we hebben er alle vertrouwen in dat nieuw opdracht naar wens zal worden uitgevoerd. Groeten Jaap en Natasja
We doen al jaren zaken en krijgen altijd goed advies en service als het nodig is. Onlangs weer nieuwe gordijnen besteld.
Alles prima.