Beste Fam. Gigch, Heel hartelijk dank voor uw positieve feedback, die voor ons erg belangrijk is! Wij wensen u veel plezier met uw zonwering en hopen u in toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Erik Scheurwater Decorette Maassluis
Beste Fam. Fiers, Heel hartelijk dank voor uw positieve feedback, die voor ons erg belangrijk is! Wij wensen u veel plezier met uw aankopen en hopen u in toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Erik Scheurwater Decorette Maassluis
Beste Fam. Kremer, Heel hartelijk dank voor uw positieve feedback, die voor ons erg belangrijk is! Wij wensen u veel plezier met uw gordijnen en hopen u in toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Erik Scheurwater Decorette Maassluis
Beste Mevrouw van der Eijk, Heel hartelijk dank voor uw positieve feedback, die voor ons erg belangrijk is! Wij wensen u veel plezier met uw gordijnen en hopen u in toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Erik Scheurwater Decorette Maassluis
Hallo Karin, Hartelijk dank voor je mooie recensie, daar doen we het voor! Bij een eventueel volgend project in de toekomst hopen we weer met je mee te mogen denken. Groetjes, Anya en Erik
Beste Mevrouw Hesterman, Hartelijk dank voor uw warme aanbevelingen en fraaie woorden. Wij wensen u heel veel plezier in uw inderdaad fantastisch geworden woning en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Hartelijke groet, Erik Scheurwater
Beste Vincent, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis
Beste Mevrouw Harteveld, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis
Hoi Lonneke, Dank voor je mooie beoordeling! Groetjes, Anya
Beste Fam. Hagestein, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis Ps. is het deukje in het laminaat netjes weggewerkt?
Beste Mevrouw Noordegraaf, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis
Beste fam. Lenti, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis
Beste fam. Bakker, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Erik Scheurwater Decorette Maassluis
Beste Anja Rinkel, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Anya de Snoo Decorette Maassluis
Beste Fam. Raijmaekers, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis
Beste heer Paalvast, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie; het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen! Graag horen we van u als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis
Geachte mevrouw de Vreede, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recensie. Het is fijn om te horen dat alles naar uw zin is verlopen. Hopelijk zien we u binnenkort weer in de winkel! Met vriendelijke groet, Decorette Maassluis
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.