Perfect advies
Zoals altijd, perfect geadviseerd.
6 April 2021
Fam.weel
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 46 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
Zoals altijd, perfect geadviseerd.
6 April 2021
Fam.weel
Enkhuizen
Goed advies, mooie spullen. Tevreden over het plaatsen en het bestellen van de artikelen. Fijn personeel.
28 March 2021
Ingrid Schilder
BOVENKARSPEL
Goede afspraken en netjes gewerkt
21 February 2021
Fam.Cooper
Blokker
Ruime keuze, ervaren personeel, alle zorgen uit handen genomen ... je hoeft alleen nog de kleur te beslissen als het ware .. :-)
19 January 2021
Fam. Weel
Hoogkarspel
slechte voorlichting, vloer lelijk gelegd en behang gescheurd. allemaal naden tussen de vloerdelen en oplossen ho maar. negatieve reviews worden verwijderd door eigenaar. service 0
Beveelt niet aan
12 January 2021
co
HOOGKARSPEL
Jaap is zeer deskundig. Goede stijl-adviezen. De afwerking is altijd in orde. Wij zijn zeer tevreden. We gaan met plezier telkens terug naar de winkel in Bovenkarspel.
21 December 2020
Fam. Dijker
Alkmaar
Het geeft altijd een goed gevoel als ik iets bestel,altijd vriendelijk, goed te bereiken , spullen zijn prachtig. Fijn dat er altijd iemand komt om het op te meten en op te hangen of te leggen. Mvg Pauline Bindt
20 December 2020
Fam. Bindt
Bovenkarspel
Wat zijn wij ontzettend blij met onze vissengraat vloer en de jaloezieën. Het is een mooi geheel geworden. Snelle en vakkundige service, andere aanpassingen in ons huis komen wij zeker voor terug.
6 December 2020
Simone
Bovenkarspel
Je word vriendelijk en deskundig geholpen, de service is meer dan voortreffelijk. De uitstraling van het bedrijf is luxe maar de prijzen vallen heel erg mee, zijn zeer concurrerend met andere bedrijven.
9 November 2020
Fam. Wagemaker
Hoogkarspel
Maar aan afspraken houden is moeilijk voor ze.
10 October 2020
Fam. Sommer
Bovenkarspel
Alles is heel goed gegaan, niets op aan te merken en heel tevreden.
4 October 2020
Fam.Mazereeuw
Hoogkarpel.
Keurig werk. Vriendelijke meedenkende mensen. Zijn ook al heel lang klant en ik zal dat zeker blijven. Eén ding zou wel wat beter kunnen en dat zijn de afspraken. Vooral die op lange termijn. Met vriendelijke groet, Marleen van der Vlies-Kooyman
21 September 2020
M. Vlies-Kooyman
Grootebroek
Direct reactie op mijn vraag. Ze waren er binnen 1 dag.
8 September 2020
Fam. Van de kuil
Grootebroek
Van af de bestelling tot aan het einde zijn wij zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Doen wat ze beloven. .Keurige af handeling. Een winkel om aan te bevelen. Vriendelijke groet,
16 August 2020
Sophia
Bovenkarspel
Goed advies in de winkel
15 July 2020
Glas
Hoogkarspel
Ook al is niet alles verlopen zoals het gewenst is zijn wij tevreden over de afhandeling van onze aankopen. De kwaliteit is prima en er werd meegedacht. Alle goeds toegewenst. Groetjes Garm en Trudi
13 July 2020
Fam.kok
Grootebroek
Goed geholpen en geadviseerd door Esther! Goede en gezellige schilders .
16 June 2020
Fam. Obdam
Hem
Top bedrijf en medewerkers
12 June 2020
Fam. Postel
Enkhuizen
Een maand geleden betrok mijn vader een seniorenwoning. De week na de sleutel zouden vloeren, wanden en de trap gedaan worden voor een aanzienlijke bedrag voor een kleine woning. Inmiddels zijn bijna een maand verder en moet er nog steeds van alles worden afgewerkt. Concrete afspraken over wanneer er iemand komt worden niet gemaakt of nagekomen (wanneer het hen schikt?). Initiatief om het af te maken is er niet en moet vanuit ons achteraan gebeld worden. Afwerkplinten ontbreken (op een dure pvc vloer), stukjes muur zijn ''vergeten'' te behangen, omdat de voordeur niet openging is er in de (dure) gerenoveerde trap een deuk en een gat gemaakt (wegschaven had een nettere optie geweest) en de pvc vloer is om(?) een losstaande kast heen gelegd en het schilderwerk van de trap is gewoonweg slordig. Kortom..een specialist waar ik de nodige vraagtekens bij heb. Ik ben van mening dat er van een specialistisch bedrijf / vakman toch iets meer verwacht mag worden. De beschrijving ''we doen het met precisie'' gaat in deze niet op.
Beveelt niet aan
2 May 2020