Wij zijn zeer goed geholpen met het ontwerpen en kiezen van onze keuken. Er werd alle tijd genomen om tot de perfecte keuken te komen met eerlijk advies van deskundige mensen.
Zijn door Ad heel goed geholpen. Goede adviezen. Kwamen onvoorzien in een lastige medische situatie terecht met voor de keuken geplaatst zou worden. Veel empathie en begrip ontvangen.
Onlangs onze keuken gekocht, ontwerp van de keuken hadden we zelf bedacht en is ingevuld met mooie materialen en apparatuur. Goed advies hierover gehad. Werkblad 70cm diep en ook ladekasten van 70cm diep zodat we alle pannen goed op kunnen bergen. Offerte en keukentekeningen werden snel verstrekt. Prettige medewerkers en geen gladde verkooppraatjes.
Ik ben al jaren klant bij Berkers en niets is ze te veel. Ook voor een kleine aanpassing in mijn keuken staan ze voor mij klaar. Daarnaast denken ze met je mee en geven ze ook nuttig advies. Ik dacht dat ik iets wilde totdat ze mij lieten zien hoe ik het beter kon doen. Blijf zo bezig
Prettige samenwerking en goed advies.
Op een prettige en meedenkende wijze geholpen en door de diverse keuzemogelijkheden begeleid.
ik kwam voor een keuken waar een uitbreiding op moest gebeuren het proces was duidelijk en fijn dat je zo goed meedenken over de praktische kant van de keuken
Ik en mijn partner werden goed geholpen. Erg klantvriendelijke medewerkers en wij werden geholpen door Bart. Alles duidelijk en goed uitgelegd en we waren er zo snel uit welke kleur en opties wij wilden voor de keuken. Ook is het een hele mooie keuken bedrijf, echt een aanrader voor andere mensen! (Dus mocht je nog opzoek zijn naar een keuken of welke kleur keuken je wil, hier moet je wezen!)
Werden hartelijk ontvangen en echt tijd en goede adviezen gehad over onze keuze.
Berker keukens, in dit geval Ad, heeft ons intensief begeleid bij de keuze voor een nieuwe keuken. Los van dat het aanbod zeer groot is, wordt er echt geluisterd naar je, de tijd voor je genomen en meegedacht bij het komen tot een definitief ontwerp.
Overal enorm mee geholpen, tot in details
Zeer professionele en vriendelijke personeel
Er wordt meer als voldoende aandacht en tijd genomen voor de klant. Goede adviezen en mee denken van het personeel.
Zeer fijne en persoonlijke begeleiding in het traject voor het aankopen van de keuken en er wordt in alles alert meegedacht!
Veel keuze uit materialen en apparatuur voor de keuken. Klantgericht en goed luisteren naar mijn wensen. Vakkundig advies. Duidelijke presentatie van het resultaat na uitwerken van mijn wensen. Zeer prettig in omgang.
Hoi, ik zou deze keuken vakmensen zeker adviseren.
Hele professionele service, met name Edwin steekt er met kop en nek bovenuit. Hartelijk bedankt.
Heel fijn gesprek gehad met zeer vakkundig advies. Ook werd er ontzettend goed meegedacht. Uiteindelijk de opdracht binnen het uur uitgewerkt en definitief gemaakt. Nu wachten op het resultaat.
Wij kwamen binnen met een best wel uitgewerkt plan en daar is ontzettend goed naar geluisterd. Maar daarnaast is er ook nog heel duidelijk en eerlijk advies gegeven waardoor wij nog bepaalde keuzes konden maken waaraan wijzelf nog niet gedacht hadden. Meer dan tevreden met het proces zover, met een overzichtelijke offerte en transparante kostenplaatje die zeker niet te hoog is!! Dus tot nog toe vol lof en 5 sterren en we zien vol vertrouwen uit naar het vervolg, tot we uiteindelijk kunnen gaan genieten en werken in onze nieuwe keuken!
Vanaf het eerste moment bij binnenkomst gelijk een goed gevoel. Vriendelijk en geen verkooppraatjes en staan open voor ideeën en komen met goede oplossingen. Vanaf het begin tot het eindresultaat is er zeer goed meegedacht. Niets is te veel en namen steeds de tijd voor ons. Kortom we hebben nu een keuken waar we echt super blij mee zijn. We kunnen helaas nog geen sterren geven aan plaatsing levering en montage en nazorg omdat de keuken nog geplaatst moet worden ivm nieuwbouw. Wij bevelen Berkers Keukens echt aan.
Goed advies. zeer nette monteurs met goede kennis van zaken Binnenkort onze dochter ook een nieuwe keuken nodig dus we komen nogmaals bij jullie
Heel goed geholpen, met geduld en vakmanschap.
Wij hebben zeer goede ervaring met Keukencentrum Berkers. Tijdens het verkooptraject werd veel aandacht besteedt aan de verschillende mogelijkheden. Daarnaast dacht Ruud goed mee over specifieke wensen en werd er niet geprobeerd, zoals bij veel andere keukenspeciaalzaken, een bepaald merk te pushen. Ook de nazorg was uitstekend. Als gevolg van een miscommunicatie was een andere vaatwasser geleverd dan wij dachten besteld te hebben. Ondanks dat dit voornamelijk onze fout was, heeft men ook hier goed meegedacht en heeft dit zeer netjes opgelost.
Tot nu toe super tevreden over het advies en meedenken om tot een goede keuze te komen. Het verkoopteam is deskundig en je krijgt alle tijd om meerdere keren langs te gaan om je keuze steeds verder af te stemmen. Over de kwaliteit van de keuken, de plaatsing/nazorg kan ik nu nog niets zeggen, maar ook daar heb ik alle vertrouwen in.
De expertise en het enorme enthousiasme van verkoper Ruud Vaes is echt heel onderscheidend! Ruud denkt vanaf het eerste moment mee in onze ideeën om er een topkeuken van te maken! Van materiaalkeuze tot indeling heeft Ruud geholpen om alles tot in perfectie uit te werken! Dit overtreft echt onze verwachtingen!! Dus dat geeft eigenlijk Ruud en het mooie bedrijf waar hij voor werkt een 10 + ! Familie Lamsma ,Rosmalen