Prettig kontakt en goed geadviseerd
goed advies, eerlijke beoordeling, goed behandeld. attentie voor wensen van de klant.
Het hele traject van het kiezen van de gordijnen en de plissé, het inmeten, en het leveren en installeren is naar volle tevredenheid verlopen. We zijn erg tevreden met de uiteindelijke keuze, de kwaliteit van de materialen en de installatie. Wat ons met name bevallen is, is de persoonlijke benadering. Daar kunnen veel detaillisten een voorbeeld aan nemen!
tot de volgen keer
Zeer ervaren en positieve eigenaren van Orlanda,zou er zeker weer kopen,en Alex is ook een ervaren vakman.
Al meer dan 25 jaar klant en altijd heel goed en met service kennis kwaliteit en assortiment geholpen.
Top!
Uitstekende kwaliteit, ruime keuze, goed advies. Afspraken worden nagekomen.
ondanks domme vertraging bij de fabriek keurig geholpen door de winkel orlanda
UITSTEKEND advies, assortiment en vakmanschap bij het leggen van trapbekleding
Ik werd heel vriendelijk en kundig geholpen. Meneer kwam ook al dezelfde middag de deur opmeten zodat het hor direct kon worden besteld. Het was er ook al na 2 weken en is zeer netje gemonteerd.
Prima geholpen, geadviseerd en erg blij met het gekochte. Ook het plaatsen verliep prima.
Plezierig geholpen in de winkel. De medewerker die de zonwering plaatste was zeer secuur en vriendelijk.
plezierig ontvangst-- goed assortiment (en laat dat ook enthousiast zien) Perfecte afwerking van de bestelling.
ik heb goede ervaring met jullie contact goed en het plaatsen van de raam decoratie netjes en vriendelijk
Super, en zeker Alex die heeft de vloer perfect gelegd is super vriendelijk, heeft schik in zijn werk en straalt dat uit naar de klant. orlanda weet goed wat de klant wil en wil ook dat de klant niet te duur uit is, maar wel goede kwaltijd krijgt, echt super. wij zij heel erg blij met onze vloer.
We hebben al vaker zaken bij Orlanda gekocht. We waren alle keren tevreden. Er is altijd wel iets van je gading te vinden.
fijn advies met het meedenken over onze nieuwe vloerbedekking. vriendelijkheid en persoonlijk van te voren komen kijken behulpzaam in één woord : zeer prettig
Vriendelijk en goed geholpen
Heel fijn geholpen om een keuze te maken voor de juiste stof. vervolgens door de beide heren die kwamen opmeten en ophangen vakmanschap en precies gewerkt. Resultaat is prachtig en we zijn er heel blij mee!
Wij zijn zeer positief over klantgericht van Orlanda.