ben goed geholpen en goed advies
dank voor de mooie cijfers!
We hopen dat je fijn zult wonen in je nieuwe huis!
Nu 2,5 jaar geleden heeft Orlanda de vloeren van ons nieuwe huis geleverd. Wij zijn erg tevreden, met de kleuren en de materialen. Akke heeft de tijd voor ons genomen en ons geholpen om de vloeren af te stemmen op onze wensen en op de sfeer en de bestemming van de ruimte. Ook heeft zij geholpen met het kiezen van bijpassende muurkleuren. In het gebruik blijkt dat de informatie vooraf over onderhoud en duurzaamheid klopt. Wij zijn heel blij met het werk van Orlanda.
Wat heerlijk dat jullie zo'n plezier hebben van wat je hebt aangeschaft! Akke Planthof Orlanda Woonplezier Zeist
Alles is gewoon goed wat u doet, plezierig, behulpzaam en keurig werk. Kan er niets anders van maken. Ga zo door. Vriendelijke groet, Hetty Swuste
Hartelijk dank!
De rapportcijfers spreken voor zich.
Altijd tijd voor advies en een kopje thee
Wij zijn erg blij met onze gordijnen. Bij het uitkiezen werd alle tijd genomen. De levertijd was kort en het ophangen van rails en gordijnen ging met de nodige kennis. Bij het ophangen van de gordijnen werd gebruik gemaakt van witte handschoentjes tegen het smerig worden! Geweldig!
Wat een mooie beoordeling! Zeer bedankt!
Verkoop, werkvoorbereiding en uitvoering zeer correct.
Wat een mooie beoordeling! Zeer bedankt!
In het kader van het verhuizen naar een appartement vloerbedekking en raamdecoratie nodig . Geweldige adviezen, veel begrip en geduld getoond. Uiteindelijk prima geslaagd mede dankzij correcte en persoonlijke benadering. Een aanrader !,,
Wat een mooie beoordeling! Zeer bedankt!
De gordijnen zijn mooi en ik vond het prettig dat mevr. Planthof met de stalen aan huis is gekomen voor advies.
prettige ontvangst in de winkel en goeie aardige mensen die bij mij gewerkt hebben
je werd als klant serieus genomen.
Goed advies en alles volgens afspraak nagekomen. Super uitvoering van volledige vernieuwing van onze slaapkamer.
Op een servicegerichte wijze snel en helder geholpen. Diverse varianten als alternatief en uiteindelijk keuze, vakkundig inmeten en keurige levering op tijd. Een super ondernemer!
Goed advies over een karpet. Veel keus en geen "gepush" maar zorgvuldigheid over de juiste keuze. Gaat toch om veel geld en is elders vaak goedkoper. Je betaalt dus voor kwaliteit van materialen, advies en service. Mbt tot advies gaat het om de juiste balans in "meedenken" en wat tegendraadse alternatieven om de gedachten te vormen of te bevestigen. Bij de service gaat gaat het om nazorg en flexibiliteit.
Fijne persoonlijke benadering waardoor je de service als erg goed beoordeelt. Zij staan steeds voor de klant klaar. Er is ook keurig opgehangen.
Ervaring, behandeling, advies, levering en vakmanschap is van uitstekende kwaliteit
Een zeer tevreden klant.
Goede service en nazorg
goed advies,meedenken,assortiment top,afleveren super door vakbekwame mensen...