Jarenlang tevreden
Al jaren tevreden met onder andere: Tuin onderhoud (hagen en bomen snoeiwerk). Schutting geplaatst, gaas hekwerk om de hond in de tuin te houden, een druppelslang voor de haag. Ook de hele voortuin opnieuw gelegd met rioolbuizen en oprit/stenen. Altijd weer tevreden.
Zoals boven geschreven. Zijn altijd zeer behulpzaam en kijken samen met de klant naar de beste oplossing. Wij houden van deze manier van werken.
Al ruim 30 jaar voor ons een betrouwbaar bedrijf met kundige medewerkers.
Goede medewerkers die van aanpakken weten.
Geleverde diensten uitstekend, geleverde materialen goed, behalve de geleverde planten. Die hebben niet altijd de juiste kwaliteit/prijs verhouding.
Recente ervaring: renovatie van onze in 2010 door gebr. Rijneveld aangelegde achtertuin. Adequate probleemoplossing bij wijziging omstandigheden.
De mensen die het jaar door onze tuin verzorgen en onderhouden zijn vaklieden. Werken hard en hebben gevoel voor de inrichting van de tuin.
Afgelopen winter onze tuin helemaal laten vergroenen. Eerst een mooi ontwerp gemaakt. Hierin werden onze wensen meteen goed verwerkt. De werkzaamheden liepen allemaal goed en alle medewerkers vriendelijk en netjes. Tijdens het werk diverse afstem momenten.
Dienstverlening was heel prettig. De mannen hebben precies gedaan wat we graag wilde.
Over alle ideeën kan worden gesproken. Mogelijk of niet mogelijk. En altijd met een lach!
Goede afspraken. Goed werk
Er wordt goed werk afgeleverd, al vraag ik me wel eens af of het niet wat sneller, en daarmee voor ons goedkoper, kan.
Ik zou het snoeien niet zo mooi en kundig kunnen doen.
De firma Rijneveld kan ik van harte aanbevelen. Als opdrachtgever heb ik 25 jaar met hun samengewerkt en dit is altijd prima verlopen.
Komen afspraken goed na
Professioneel Kundig Vriendelijk Attent Alert Meedenkend
Met dit familiebedrijf is het goed afspraken maken. Een aardige, vaste medewerker, die verstand van zaken heeft, helpt ons met zichtbaar plezier in zijn werk.
Al ruim 5 jaar goede ervaring met dit bedrijf
Al ongeveer 30 jaar klant.. Allerlei tuinwerkzaamheden uit laten voeren :aanleg tuin,onderhoud, renovatie, plaatsen erfafscheidingen. Prettige medewerkers, correcte houding meedenkend en adviserend. Prettig dat er altijd naar gestreefd word in ieder geval een vaste medewerker, die tuin kent, komt om werkzaamheden uit te voeren.
Mooi ontwerp ,goed naar onze wensen geluisterd en keurig en kundig uitgevoerd
Komen elk jaar de haag snoeien, houden mijn bomen netjes en ander werk gedaan (schutting vervangen, druppelslang voor haag aangelegd etc. Opnieuw voortuin gestraat). Alles perfect. Heel vriendelijk personeel en weten wat ze doen.
Klantvriendelijke medewerkers.
Vond het gezellig, weer oude Collega's tegen te komen, die hier bij mij op klus waren vorige jaar achtertuin met tuinhuisje 2023, en nu de voortuin weer mooi en netjes laten maken en opnieuw laten indelen. Kortom vakwerk.