Prettig samenwerken. Snappen wat wij willen en beogen
Goed.
De beoordeling geeft al aan: zeer tevreden. Harde werkers die hun vak goed verstaan. Niet de eerste keer dat we u in de tuin hadden. Jaren geleden heeft uw bedrijf de graszoden gelegd. Toen aangeraden door familie uit Haamstede, die tot op de dag van vandaag nog met u in zee gaan.
Het grasmaaien gaat dusdanig grof en snel dat na elke maaibeurt het halve schelpenpad op mijn gras ligt. Erg vervelend.
Contact met Braber is goed! Offertestadium cf. afspraak!
Na mijn gesprek met de heer Knol over de slechte toestand en afwerking van het schelpenpad, de miserabele toestand van het gazon, heeft hij twee mensen gestuurd die het enigszins in orde gebracht hebben.
Geweldig bedrijf met goed personeel, alle afspraken netjes nagekomen en tuin prachtig aangelegd
flexibel in de uitvoering
Die besten Medewerker a l l e i n nur auf der Baustelle!!!
Tuinaanleg is in combinatie aankoop chalet op camping julianahoeve
Goede afspraken over de aanleg
Gute Beratung und Ausführung der geplanten Arbeiten
Prima werk geleverd bij het renoveren / verharden van onze oprit bij ons vakantiehuisje in Renesse
afspraken duidelijk prijs zover nu bekend in verhouding tot geleverde
Met Gerard Knol zijn goede afspraken te maken
Kom er al jaren/regelmatig.
zeer klantvriendelijke medewerker , die afspraken altijd is nagekomen en goed communiceert. verder ziet de omgeving rondom mijn vacantiehuisje er prima uit
Goed advies gekregen van de heer Gerard Knol .Werk volgens offerte prima uitgevoerd.
Laat even weten als de klus geklaard is. Vreemd als je een nota krijgt en je weet nog niet dat het werk verricht is.
laatste puntjes moeten nog steeds afgewerkt worden. afspraak was binnen de 14 dagen. nog steeds niet gebeurd.
Graag betere afspraken maken
Korte Moermondsweg 10