Ich bin gut beraten worden. Die Arbeiten sind noch nicht beendet. Was gemacht wurde ist sehr professionell und gut ausgeführt worden. Aufgrund der hohen Qualität auch Hochpreisig. Aber ich bin sehr zufrieden!
vriendelijke bejegening en goed nakomen van afspraken hard doorwerken
Als eigenaar van een recreatie woning op Roompot kamperland de Braber regelmatig zien rijden, en voorheen van het onderhoud op beach-resort een prettige ervaring en zeker niet de laatste keer
Correcte uitvoering van samen geplande afspraken
Fijn dat het terras nog voor de winter is aangepast
omheining mooi gedaan Mijn mail adres is nu [email protected] Molenheide niet meer gebruiken AUB
Prettige medewerkers en kwalitatief goed werk
Goede tent. Gerard Knol is altijd vriendelijk en als het niet goed loopt komt er weer een oplossing.
In deutsche Sprache ist für uns besser.
Ik ga even wachten of de planten gaan groeien voor ik een oordeel kan geven
Adviseur denkt mee en geeft goed advies. Afspraken worden goed nagekomen. Kwaliteit van het werk is goed.
Als er iets is, wordt er wat aan gedaan
Super goede service, snel geregeld
Wij hebben een chalet gekocht op Camping Ons Buiten. Braber Groenvoorziening stond in het contract, dus wij hebben geen keuze gemaakt, maar een bedrijf aangewezen gekregen. Tot nu toe tevreden over de aanpak, de communicatie en de uitgevoerde werkzaamheden.
Heel tevreden ben ik tot nu toe. Het is allemaal nog maar pas geplant, dus over de kwaliteit van de planten weet ik eigenlijk nog niets. Komt nog. Alle vertrouwen. Enneh... ik ken jullie bedrijf van VROEGER. Voor mij een begrip: "Braeber de baômkweker".
Korte Moermondsweg 10
4325LB Renesse