Soms iets teveel eigen initiatief. Soms wat minder gestructureerd contact.
Nog minder werken met gif, dat bleef in verschillende versies van de offerte hardnekkig staan terwijl ik absoluut tegen het werken met giffen ter verdelging van gazon/ onkruiden etc ben. Is naar mijn mening ook echt slecht voor insekten. Ik zou graag zien dat jullie daar wat minder makkelijk mee zouden worden, met het gebruiken van gif. Voor de rest zijn we supertevreden met jullie.
Geen
Ik zou het zo niet weten.
n.v.t.
voor relatief klein project was doorlooptijd wat aan de lange kant, hoewel niet problematisch
????????
geen
Die weet ik niet, in deze situatie met al die verschillende belangen vind ik dat het nauwelijks beter had gekund.
Zou ik zo niet weten, ga zo door !
geen
Wij waarderen het meedenken bij het maken van de tuinplannen en de uitvoering. Het resultaat is nog even afwachten. Alle werkers hebben duidelijk plezier in hun werk. Het regelmatig onderhoud van onze bomen is even plezierig. Waardering voor de offerte en de daaraan gelieerde rekening. Daardoor transparant.
Opruimen van afval na het snoeien, zou later afgemaakt worden. Dat is er niet meer van gekomen.
Scherpenzeelseweg 48
3953MB Maarsbergen