Heeft een totaal van 159 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment98%
De beoordelingen tonen consequent een hoog serviceniveau met aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten prijzen het deskundige personeel, de duidelijke communicatie en vakwerk dat aan de verwachtingen voldoet. De projecten worden als goed gepland en professioneel uitgevoerd beschreven, met tevreden klanten als resultaat. Over het geheel genomen is de ervaring zeer positief.
Sterke punten
Vakkundig en professioneel
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Goede communicatie en naleving van afspraken
Gebaseerd op 19 reviews
Top bedrijf .
Onze tuin is opnieuw aangelegd.
Geweldig resultaat
Hardwerkend vriendelijk en beleefd personeel.
Keurig netjes.
Goeie planning.
Kous hoveniers is een aanrader.
Tuinontwerp, Tuinaanleg
19 April 2022
Jannie Schaap
Fijn hoveniersbedrijf
Een of twee keer per jaar komt Kous Hoveniers langs. Altijd prettige samenwerking en de tuin ziet er weer perfect uit!
10 January 2022
André
Garderen
Ik krijg altijd complimenten over mijn tuin!
Net personeel, zijn vriendelijk!
Werken netjes!
Geven advies
Zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf, goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer betrouwbare en integere werknemers. Al jaren klant en dit zal zo blijven, niets is ze teveel. Toppers!
Tuinontwerp, Tuinonderhoud
28 December 2021
Hetty
Bunschoten
Met Kous hoveniers is je tuin af!
Werken netjes.
Komen hun afspraak na.
Laten het zeer verzorgd achter.
22 December 2021
G. Zevenbergen
Garderen
Servicegericht!
Altijd correct en fantastische opvolging. Goede communicatie
Kous Hoveniers is al jaren voor ons een nette, betrouwbare en deskundige hovenier. We hopen nog jaren van jullie diensten gebruik te kunnen maken.
Jeanet
Bunschoten-spakenburg
Georganiseerd en netjes werk
Betrouwbaar bedrijf, denken goed met je mee.
Fam engelenhoven
Ede
Aandacht voor afwerking
Met veel plezier genieten wij van onze door Kous Hoveniers vernieuwde voortuin.
Met name de kwaliteit van de aanleg en de aandacht voor de afwerking vonden wij erg prettig.
Tuinaanleg
Hans en Reineke
Haarlem
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
We zijn heel tevreden met de service en de kwaliteit wat geleverd wordt.
19 December 2021
Simone
Seemann
Zeer goed onderhoud parking
Heggen en bestrating wordt goed onderhouden. Geef ook advies voor herbeplanting.
18 December 2021
VVE hof van gelre
Apeldoorn
Super hoveniers
Eerst een klein voortuintje laten aanleggen, wat prachtig is geworden. Nu 2x per jaar onderhoud voor de hele tuin, naar volle tevredenheid. Zeer nette hoveniers waar niets te veel voor is.
Voor ons alleen Kous Hoveniers!
Degelijk werk. Geen omkijken naar, volledig ontzorgt.
Tuinonderhoud, Bomenonderhoud
17 December 2021
Gert Molenaar
Hasselt
Zeer tevreden!
Kous hoveniers heeft onze tuin ontworpen en aangelegd. Het ontwerp overleg met Aart Kous ging plezierig en ongedwongen. Er wordt goed geluisterd naar de tuin wensen.
Medewerkers zijn vakkundig, denken mee en zijn heel flexibel. Ter plekke doen ze wat met de wensen. Kous hoveniers onderhoudt onze tuin nu gedurende het jaar en daar zijn we erg tevreden over.
17 December 2021
Marlies
Apeldoorn
Prima vakwerk
De tuinmannen zijn op afgesproken tijd aanwezig en beginnen meteen aan het werk.
Op tijd aan de koffie en gezellig een praatje over het werk wat gedaan moet worden .
Alle personeelsleden zijn altijd vriendelijk en beleefd en als ze aan het eind van de dag klaar zijn ,ziet onze tuin er weer perfekt uit .
Alles wordt weer netjes op geruimd en een laatste groet en tot de volgende keer weer hopen we dan
Ga zo door
P Vos
Uddel
Meedenkend en komen afspraken na
Een kleine 6 jaar geleden hebben we onze tuin naar tevredenheid aan laten leggen door Kous Hoveniers.
Wij hebben dit najaar 4 bomen laten snoeien. In eerste instantie wilden wij het in het voorjaar laten doen. Vanuit Kous Hoveniers werd geadviseerd om dit voor deze bomen in het najaar te doen. Zo gezegd zo gedaan. Op de dag van onze afspraak werd er op het afgesproken tijdstip aangebeld. Vervolgens werd onze bomen gesnoeid. De takken werden netjes opgeruimd zodat wij geen troep meer in de tuin hadden. Op de vraag wanneer het verstandig was weer te komen voor een snoeibeurt werd mee gedacht over wat verstandig was.
Tuinadvies, Tuinaanleg, Bomenonderhoud
Yvonne Veenstra
Leusden
Super veel creativiteit en kwaliteit
Tuinontwerp, Tuinonderhoud
Kim
Bunschoten
Mooi en meedenkend bedrijf.
Mooi bedrijf met mooie mensen!
Meedenkend om zo altijd een tevreden eindresultaat te krijgen!
Goed georganiseerd meedenkend hoveniersbedrijf, gericht op kwaliteit en wensen van de klant.
Een hoveniersbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Aandacht voor de klant, nazorg en open houding m.b.t. lopende zaken en volgen van gemaakte afspraken. Improvisatie zo nodig ter plekke, waarbij de wens van de klant leidend is,zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Henk en Cindy van Leeuwen
Stroe
Fijne vaklieden
Prettige vakmannen die netjes werken
Charlotte van wijngaarden
Bilthoven
Al jaren geheel naar wens!
De regel hierboven spreekt voor zich.
B. van Rijn
Barneveld
Klantvriendelijke vakmannen
Kous hoveniers heeft onze tuin rondom het huis getransformeerd. Dit gebeurde op basis van een ontwerp in overleg met goed doorvragen, tussentijds afstemmen en vakmanschap. Zeer vriendelijk en nette hoveniers met kennis van planten en zeer kundig in stratenmaker en houtbewerking. Conform planning en offerte heeft de transformatie plaatsgevonden en hebben wij de door ons gewenste tuin. Onze dank is groot!
Erik van Wattingen
Wormer