Goede communicatie kan ook zelf veel inbrengen in ontwerp. Verder nu vooral onderhoud. Werken netjes.
No nonsense. Zegt wat ie doet, doet wat ie beloofd. Bij de hulp van centraal onderhoud in hofje, zorgt Jan er voor dat we weten wat we wel en niet moeten snoeien of verwijderen, of juist moeten laten staan. Zelf pakt ie nog het meeste aan (een doener).
Zoals bovenvermeld positieve ervaring.
Super tevreden. Alle afspreken worden nagekomen. Prijs/kwaliteit is prima. Zou Jan zeker aanbevelen bij anderen.
Wij vinden het een zeer prettig bedrijf en zeer klantvriendelijk!. Komt misschien ook omdat we Jan en Veronique persoonlijk kennen. Toen we de tuin opnieuw gingen aanleggen hebben we geen moment getwijfeld.Jan zou het doen.
Tot nu toe zeer plezierig "zakjen" gedaan
Altijd goed en degelijk werk. Heel plezierig contact en overleg. Zeer prettig en deskundig personeel.
Mgr. Broerestraat 16 A
2215 ES Voorhout