Het ging voor verwijderen van een grote boom met daarna het opleuken van de tuin conform de afspraak. Het is uitgevoerd door dynamische, leuk team met kennis van zaken. Chapeau!
Goed werk geleverd ondanks lastige boom. Netjes gewerkt en de boel netjes achtergelaten
Timo en zijn partners hebben uitstekend vakwerk geleverd. Het terras ligt er strak in. Het zand en de tegels zijn met grote voorzichtigheid door de woning gebracht. Mijn dank aan deze vakmannen!
Werkzaamheden snel, vakkundig en op korte termijn uitgevoerd!
Er is een schutting geplaatst van 24 meter. De inzet van een ieder is geweldig, vakkundig en met veel enthousiame werd onze schutting geplaatst. ZEER AAN TE BEVELEN
Plezierig spontaan en uiterst vakkundige samenwerking met opdrachtgever.
Op voorbeeldige wijze is de prachtige tuinschutting geplaatst door de medewerkers van TreeUnit. Ook de afwerking na afloop van de klus verdient een compliment. De geplaatste schutting is een aanwinst voor onze tuin.
Afspraken worden stipt nagekomen. Goed overleg met ons als klant wat wij graag willen. Ook goed advies gekregen. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.
Prettige eerste kennismaking met TreeUnit, vakkundig, klantgericht en vriendelijk. Na het snoeien werd alles netjes opgeruimd.
Onze beuk was nodig aan een goede snoei- en onderhoudsbeurt toe, de vorige eigenaar heeft er nooit wat aan laten doen. Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Ze hebben veel kennis en zijn vakkundig. Allerlei weetjes over onze beuk. De club mensen die het onderhoud kwamen doen waren vakkundig en na wat aanvullende aanwijzingen van Stef kan de beuk er weer even tegen aan. En de volgende keer laten we dat weer doen door TreeUnit!
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en vooraf goed geïnformeerd. Medewerker op de dag van de afspraak stipt op tijd. Hard doorgewerkt en alle stammen vakkundig verwijderd met een stobbenfrees. Alles netjes achtergelaten. Absoluut een aanrader!
Hoge bomen laten snoeien en ondanks de lastigheid is alles gelukt zoals afgesproken
Onze ervaring met TreeUnit begon met een ontmoeting met Mike, een erg klantvriendelijke jongen, die met ons langs een aantal bomen is gegaan om deze te keuren. Na deze wandeling kon hij direct een offerte opstellen, en het bedrijf TreeUnit was in staat om op zeer korte termijn bij ons aan de slag te gaan. De bomen op ons terrein waren (gevaarlijk) groot geworden, maar deze zijn op zeer kundige wijze verkort en de stammen ter plekke versnipperd. Dit alles tegen een goede prijs. Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met TreeUnit, en wij maken in de toekomst graag weer gebruik van hun dienstverlening!
De 3 mannen deden het werk naar verwachting, waren correct in de omgang en lieten de tuin opgeruimd achter. Bedankt
They are quick to respond and were able to schedule time to come and do the work within 2 weeks. They are friendly and happy to explain things and answer questions, they did a good job and are clean, and didn't trample over other plants in the garden when doing the work.
Bijzonder goed. Veel verstand van bomen en liefde voor de natuur. Vriendelijk en betrouwbaar
Mijn appelboompje was qua opbrengst achteruit gegaan de laatste jaren en is nu vakkundig gesnoeid. Alle groenafval is direct afgevoerd. De conditie van de boom wordt het komende jaar in de gaten gehouden.
Mijn eik van 15 meter hoog is gesnoeid door Treenunit. Vanaf het eerste moment is er duidelijk, snel en goed gecommuniceerd. Het bedrijf komt de afspraken na en de 2 man die de klus hebben gedaan waren netjes, luisterde goed naar onze wensen en hebben alles keurig netjes achtergelaten. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
In goed overleg zijn de bomen bewerkt, aan het einde van de dag was de klus geklaard.
Mike Ubbink is als Certified European Tree Surgeon een van de besten. Hij heeft uitstekend werk afgeleverd, is buitengewoon klantvriendelijk en bereikbaar en komt zijn afspraken na. Kortom, een suma cum laude bedrijf!
Prettig en netjes gewerkt.
Goede ervaring, flexibel
Mike houdt overzicht, komt afspraken na en kwaliteit/prijs is heel goed. Zou houden we nog jaren plezier van zijn geleverde prestaties.
Wij hebben hele positieve ervaringen met de werkzaamheden uitgevoerd Mike Ubbink.
Oostkanaalweg 14b
2461 EP Ter Aar
Wilt u een boom laten snoeien, kappen of verplaatsen? Of wilt u de conditie van uw boom laten controleren? TreeUnit verzorgt het! Zowel voor particulieren, als bedrijven en de overheid. Met een team van 10 vaste vakkundige boomverzorgers voeren we iedere denkbare klus uit op het gebied van boomverzorging. Bekijk ons dienstenoverzicht voor meer informatie op onze website: https://www.treeunit.nl/