4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie met klanten. Regelmatig te weinig laten horen m.b.t. het wel/niet kunnen werken vanwege het weer. Dit is overigens op een goede en open manier besproken met een medewerker.

• U bent voor ons: de eerste keer klant
  • Het gaat hier om: tuinrenovatie
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Kwam een mooi tuinplan uit. Medewerkers zijn laagdrempellig: leggen op verzoek dingen uit. Emails worden snel beantwoord.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hebben wij niet ervaren.

• U bent voor ons: de eerste keer klant
  • Het gaat hier om: tuinadvies|tuinplannen|tuinaanleg
  • Omschrijf uw positieve ervaring: De Groot Hoveniers is een zeer professioneel organisatie waarbij je als klant ook echt het idee hebt gehoord te worden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant waarbij men deze vervolgens weet te vangen in een schitterend ontwerp en nog mooiere uitvoering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het beinvloeden van het weer zou fijn zijn !! L.O.L

• U bent voor ons: de eerste keer klant
  • Het gaat hier om: tuinadvies|tuinplannen|tuinrenovatie
  • Omschrijf uw positieve ervaring: planning en werkzaamheden naar tevredenheid verlopen . Ook het aanbrengen van veranderingen in het plan op een goede manier ervaren , duidelijke afspraken over meerprijs van het te veranderen item . service en contact met de hovenier zeer goed en duidelijke uitleg !

Korte Heikantstraat 4

5408SR Volkel