Snelle en goede service
Zeer ervaren monteurs die duidelijke uitleg geven. Nieuwe raam is er perfect ingezet en ontzettend snel klaar.
Zie hierboven!
Goed.
Prima, geen opmerkingen
snel en vakkundig uitgevoerd. Helemaal super!
Ben goed en vriendelijk geholpen
Ze belde van te voren om af tespreken hoe en wat.
Prettig en vlot.
Prima geholpen!
Heel vriendelijk behandeld
Was allemaal prima
Vriendelijk personeel. Snel en vakkundig geholpen
Goed afgehandeld
Netjes op tijd en op locatie
Ik ben uitstekend geholpen, alles snel geregeld, zeer goede service
Correct
Na vele jaren weer een nieuwe voorruit. In Venray gewacht op de pkaatsing van de voorruit. Koffie was prima.Na 1.5 uur was de klus klaar en kwam de monteur de sleutels brengen. Dat was het moment dat ik hem de 1e keer zag. Daarna was hij weer weg. Half uur nog uitharden en toen naar huis.Jammer dat er niet meer info was over de plaatsing van de ruit en de verdere werkwijze . De baliemedewerker regelde de kopie van de groene kaart en opsturen naar Verzekering.
Perfecte snelle service en er is goed werk afgeleverd. De monteur was zelfs zo klantvriendelijk en behulpzaam tevens een rubber vast te lijmen die loszat. Al met al, hartelijk dank!
Alles is netjes verholpen zoals afgesproken
Afspraak maken via centraal belcentale was omslachtig
geen op- of aanmerkingen
Goede service, goede vakmensen en netjes gewerkt.
Keizersveld 69
5803 AP Venray