Prima. De gratis Bosch ruitenwisser blijkt Valeo te zijn. Dat is her enige minpunt. Als je op internet adverteert met een gratis Bosch ruitenwisser plaats dan ook een Bosch! Als bedrijf moet je zeggen wat je doet en ook doen wat je zegt.
Goed en vriendelijk geholpen. Mooi garage bedrijf.
Eigenlijk niets op aan te merken. Afspraak maken ging makkelijk en snel. Bekend met het bedrijf en is altijd prima verzorgd. Zeer nette medewerker die een mooi vervangend raam heeft weten te regelen. Keurig mapjes met benodigde papierwerk meegekregen.
had de auto bij Auto Totaal gebracht voor APK en na inspectie gaf men mij door dat er een ster in de ruit zat die gerepareerd moest worden. Wist niet dat jullie een apart bedrijf waren
Men heeft korte lijnen, Keurig geholpen.
Vriendelijk en snel geholpen met het repareren van mijn autoruit.
vriendelijk personeel, koffie terwijl je wacht en goede en snelle afhandeling. In een woord top.
prima geholpen als het nodig mocht zijn kom ik zeker terug
goed helder en duidelijk
heel erg goede ervaring . ik kreeg ook een vervangende auto mee . echt heel goede service . een prima garage .
Alles netjes geregeld
Goede ervaring. Bij thuiskoms zag ik echter dat de schade nog wel zichtbaar was. Maar na wat googelen blijt dit redelijk normaal te zijn. Heet fijn dat ik heel snel terecht kon. (op zaterdag!)
Industrieweg 15 E
1613 KT Grootebroek
Let op! Tot 31 december 2021 was Stedebroec onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Stede Broec. Reviews ná deze datum behoren toe aan Stedebroec.