Snel en vakkundige werkwijze + fijne communicatie

Top ervaring! Binnen een aantal dagen was er een nieuwe ruit besteld, netjes geplaatst en mooi aanvullend advies verkregen. Dikke aanrader!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Snelle, goede service

Bellen, afspraak inplannen en binnen een paar uur was mn nieuwe ruit gezet, inclusief overzetten vignet.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Prima ontvangst en keurige reparatie!

Ik kwam iets later aan bij de garage door omstandigheden, er was alle begrip voor. En later op de dag, had ik weer pech in het verkeer en gelukkig kon ik nog om 18:00 uur terecht om de leenauto weer om te wisselen. En mijn ruit was weer keurig hersteld. Fijne service en prettige bejegening! Klasse!

Snel en professioneel

Ze hebben bij mij een nieuwe ruit geplaatst wegens schade. Dit is snel en zeer vakkundig gebeurd. Ruit zit er strak in en is perfect gelijmd, zeker een aanrader!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

prima service

top

Uitstekend!

Snelle afspraak gemaakt en uitstekend geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer goede service en afspraken

Vlotte service en van kwaliteit. Denken met je mee, bekijken opties breder dan alleen kortzichtig. Ga vooral zo door 123RUIT. Er zat bij ons een barst in de ruit, helaas was het filiaal van 123RUIT bij ons in de buurt druk en konden ons niet snel helpen, ze hebben toen een ander nabij gelegen filiaal aangeraden en daar konden wij dan ook terecht. Iets verder rijden dan anders, maar 123RUIT bood ons een kosteloze leen-wagen aan om heen en weer me te kunnen rijden en later op de dag terug te komen als onze bus klaar was. Zo gezegd en zo gedaan! Top service.

Vlotte service

Proactief gebeld voor afspraak, vlotte service. Goede plek om je ruit te laten vervangen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Super klantvriendelijk

Snelle, goede service

Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Het bedrijf ziet er netjes uit, prettige plek om even te wachten totdat de ruit gerepareerd is.

Snel en keurig

• Kwaliteit ruitherstel

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel. Goede wachtruimte waar ik rustig heb kunnen werken. Een leenauto was beschikbaar als ik dat wilde.

Fijne mensen, goede service

Werd direct geholpen, auto moest een nachtje blijven. Werd netjes thuisgebracht. Zodat ze de volgende ochtend toen de ruit binnen was gelijk er in gezet kon worden.

• Kwaliteit ruitherstel

Mooie service en klant vriendelijk!!! En snel verholpen

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Prettig en professioneel

Prettige ontvangst en hulp. De afhandeling was erg netjes en ik was blij verrast dat men zelfs de moeite had genomen om de vignetten over te zetten. Dit is niet altijd mogelijk is, maar het feit dat men de moeite neemt om het te proberen vind ik al erg positief.

Warm, stijlvol en gastvrij

Een absolute aanrader! Heerlijke koffie, sfeervol en schoon interieur, en oprechte vriendelijkheid die je dag goedmaakt.

Snel geregeld!

Auto 's morgens gebracht voor nieuwe voorruit. Was binnen een paar uur klaar en ook nog een vervangende auto meegekregen. Top en snel; geregeld. Enig minpuntje: het was even zoeken naar de locatie (Rotterdam, Boezembocht)

Goede ervaring

Ze zijn snel in het maken van een afspraak en vervangen van een ruit. De leenauto had wat mankementen die niet opgelost waren, drm 4 ster en geen 5 ster.

Hele goede service

Afspraak om 8:00 heel vriendelijk ontvangen, drankje aangeboden gekregen. Echte vakmensen die hard en snel werken. Gewoon top

Gewoon goed

Gewoon goed

Geweldig geholpen!

Afspraak was snel gemaakt, ruit op voorraad dus kon al snel met een nieuwe voorruit de weg op. Vervangend vervoer stond ook meteen klaar dus hele ervaring was gewoon fijn.

Snelle, goede service!

Auto geparkeerd op psrkeerterrein. Ze rijden de auto zelf naar binnen. Je kunt binnen wachten met een kop koffie. En ze zetten de auto buiten weer klaar. Zo klaar! De auto rook zelfs lekker na het vervangen van het ruitje. Top service, vriendelijk personeel.

• Kwaliteit ruitherstel

Geweldige service, weer een goede ervaring

De eigenaar heeft me goed geholpen met mijn kapotte autoruit. Snelle service, vriendelijk en kundig!

Boezembocht 26 F

3034 KA Rotterdam

Over 123RUIT.nl - Autoglas010

Let op! Tot 31 december 2021 was Autoglas010 onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Rotterdam. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoglas010.

Over 123RUIT.nl