Ik ben goed geholpen. Het vervangend vervoer was goed geregeld. En het raam is weer als nieuw.
Voorruit van mijn Citroën Jumper vervangen. Tegelijkertijd een beetje primer op een hoekje gesmeerd waar beginnende roestvorming was.
Afspraak om 8 uur, maar niemand kwam opdagen. Uiteindelijk auto weggebracht naar vestiging. Lagen kitresten op de voorstoel
Snel en professioneel geholpen, top service!
Bij Carglass was ik 500 euro duurder uit voor dezelfde voorruit. Komt door de vele reclame die ze maken wat betaald moet worden.
Geweldige service, meedenkend in oplossingen. Prettig in de omgang
De lekkages aan het panorama raam van onze camper is door het bedrijf op een voortreffelijke wijze gerepareerd.. We hebben er alle vertrouwen in dat deze lekkernij nu hinderlijk goed is verholpen. Alle lof voor de service.
Prima service!
Duidelijk
Klantvriendelijk, snel en keurig afgewerkt! De beoordeling gaat over de vestiging Drachten.
Vriendelijk te woord gestaan, top service.
prima zeer tevreden
we hebben dakraam laten repareren ondanks slecht te leveren raam en veel onderdelen stuk en het feit dat buitenlands auto was weer goed en netjes hersteld
Ze zijn bij ons in Leeuwarden geweest om het 1 en ander toe te lichten, was erg plezierig.
We hebben het raamrubber van onze oldtimer laten vervangen. Erg tevreden met het eindresultaat!
Dik voor elkaar. Snel en goed geregeld
Ruit is netjes vervangen, kreeg leenauto mee. Duurde wel wat lang voor ik afspraak kon maken.
Vakkundige mensen op de werkvloer. Nette en snelle service
Goéd geholpen en netjes gemaakt
Afspraak gemaakt, auto neergezet, snel volgens afspraak weer klaar, ziet er keurig uit!
Een prettige samen werking ook snelle en nette service. Goede prijzen en duidelijke afspraken
Goede en duidelijke service.
Prima service, Klantvriendelijk.
een bedrijfsfout in de bestelling wordt uitstekend en netjes opgelost
Als ons raam weer kapot is gaan we er weer heen