deskundige service
Wel vervelend dat ik na 4 dagen nog geen rekening heb ontvangen.
Prima geholpen en snel in orde gemaakt!
Meerdere keren langsgeweest, o.a. voor vervangen ruit en aircoservice. Ging allemaal vlekkeloos.
Snel geregeld
Had barst in voorruit. via verzekering en centrale glasschade kreeg ik bericht van Glasgarage Apeldoorn dat zij mijn voorruit zouden vervangen.
Zeer snelle afhandeling
Snel geholpen. Vriendelijk
Vakwerk geleverd 1 dag voor ik op vakantie ging. Heren super bedankt.
Dit is de tweede keer dat Richard en zijn collega’s een ruit vervangen hebben. Twee keer met volle tevredenheid uitgevoerd door de mannen. Mocht het nodig zijn wat ik uiteraard niet hoop gaan we weer naar Glasgarage Veldwijk in Apeldoorn
nieuwe voorruit, niet schoon gemaakt grote prop zwarte kit/lijm op deurrubber, binnenspiegel kapot, afwachten of het betaald wordt. Personeel slecht te bereiken, vaak ook niet bij de"garage"aanwezig.
Goed geregeld en snel weer klaar
netjes op tijd conform afspraak. goed werk geleverd.
Bericht gestuurd dat mij voorruit van de auto stuk was kreeg 10 minuten er na al telefoon en tweedagen daar na kon ik mijn auto brengen goede service
Ik had een afspraak gemaakt om mijn ruit te laten vervangen. Wegen privé omstandigheden moest ik deze verzetten. Aangezien ik in de buurt werk heb ik een afspraak gemaakt in Apeldoorn, maar mijn werktijden gelijk lopen met de werktijden van de garage. Hierdoor zou ik de afspraak veel verder vooruit moeten plannen. De medewerker bood aan om de volgende dag mijn auto op te halen op mijn werk en deze rond de middag weer terug te brengen. Dus zo gezegd zo gedaan, in middag werd mijn auto netje gerepareerd weer terug gebracht
Blij dat ik snel terecht kon ivm reis naar buitenland. Fijn dat terplekke verzekering werd gecheckt. Snel en goed geholpen. Klein detail doordat ik in hevige buien terecht kwam, was het tape er binnen no time af. Dank!
Vriendelijk personeel en nog bedankt voor de fles ruitenvloeistof
Goede service!
Snel en accuraat geholpen. Tussentijds nog een terugkoppeling over de voortgang ontvangen. Voor zover ik het nu kan constateren: goed werk geleverd.
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Ik werd snel ingepland zodat mij voorruit de volgende dag alweer vervangen was.
Vriendelijk en goed.
Erg klantvriendelijk en snel geholpen.
Kraaienweg 30 B
7331 HZ Apeldoorn
Let op! Tot 31 december 2021 was Autoruitservice Apeldoorn onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Apeldoorn. Reviews ná deze datum behoren toe aan Autoruitservice Apeldoorn.