Heel erg kundig, ervaren en een prima service! Ik kan Glasgarage absoluut aanbevelen. Drie jaar geleden met mijn Mini die water lekte naar de BMW garage geweest, de ene diagnose + rekening na de andere, verholpen zeiden ze, maar nee hoor; Mini bleef water lekken. Nu naar Glasgarage geweest en binnen een paar dagen hadden ze het probleem opgespoord en met succes verholpen! Enorm blij mee, laat de regen nu maar komen ;)
topservice, vriendelijk en open. Snel en flexible.
uitstekende service en deskundigheid
Vriendelijk en snelle service!
Prima, goede ontvangst, vriendelijk personeel.
Zeer professioneel
Service en kwaliteit is top. Prachtige nieuwe ruit. Niets op aan te merken. Eerste afspraak kon helaas niet doorgaan omdat de geleverde ruit (buiten hun schuld) niet goed bleek. Is zeer flexibel opgelost, ik kon meteen de volgende dag langskomen. Zeer nette zaak.
Zeer goed geregeld en prima werknemers
Zaak heeft een nette uitstraling, werd snel geholpen, kreeg duidelijke informatie, zeer correcte medewerker.
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen onder het genot van een lekkere kop koffie.
Heel prettige mensen, denken met je mee, fijne mentaliteit, zeer professioneel
Als jullie beter zichtbaar zijn ten opzichte van jullie buren dan zou dat nog klantvriendelijker overkomen. Verder zou ik jullie aanraden.
Snel en vriwndelijke personeel
Top geregeld allemaal en ook snel de reparatie uitgevoerd ...
Ik kon meteen terecht, glas was ook meteen binnen. er is vlot gewerkt en adequaat gehandeld. helemaal goed.
Ben ontzetend goed geholpen door Thijs van de vestiging in zuid-oost. Super aardige kerel die tijd voor je maakt en een duidelijke uitleg geeft. Hierdoor zal ik terug komen indien nodig. Dank Thijs!
prima service, leenauto stond klaar
Bedankt voor de goede service!
Prettige ontvangst, keurige benadering, zeer klantvriendelijk, prima schoonmaak en afwerking.
Goede en snelle service!
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.