Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen hoogwaardig, professioneel advies en een persoonlijke benadering. Klanten voelen zich gehoord en krijgen advies op maat. De dienstverlening is betrouwbaar en praktisch. Over het geheel genomen is de ervaring zeer positief.
Gewoon goed zonder poespas
10 July 2026
meneer
Gemert
Neemt de tijd tijdens eerste gratis kennismaking; Reageert daarna ook snel op tussentijdse vragen per email. We hebben nu opdracht gegeven voor een financiële analyse en advies, We kijken uit naar de nog te plannen afspraak.
19 June 2026
meneer Stan Petit
Oirschot
28 May 2026
mevrouw janneke
Tilburg
Van aankoopbegeleiding, tot de verkoop van ons huis en alles er omheen. Er wordt geluisterd naar de wens van de klant en meegedacht in mogelijkheden. Al met al een super ervaring!
28 April 2026
Mvr. Molemans
Tilburg
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met dit adviesbureau. Ze nemen de tijd om je echt te begrijpen en geven advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften. De combinatie van professionaliteit en persoonlijke benadering maakt echt het verschil. Ik voelde me gehoord en goed geholpen.
17 April 2026
Boy Groot Bleumink
Tilburg
Moussa kan je goed adviseuren en uitlegen over hypotheek.
1 February 2026
meneer Fitsum
Tilburg
De adviseur denkt met ons mee en komt met oplossingen.
7 November 2025
mevrouw Carlier
Tilburg
Altijd beschikbaar, top adviseur.
20 June 2025
Marc
Tilburg
Mijn wensen uitgelegd aan Camielle. Hij maakt een 3D tekening en met zijn ervaring en advies zo samengesteld naar wens! Heel tevreden met mijn keuken en de service van keukendepot Tilburg!
13 June 2025
Jeffrey
Tilburg
Erg goede ervaring gehad bij van Bruggen adviesgroep. Er is duidelijk en helder een onafhankelijk advies gegeven. De medewerker was vriendelijk en nam er de tijd voor. Op veel van mijn vragen heb ik een duidelijk antwoord gekregen, zodat ik me nu kan gaan bezinnen op verdere stappen. Ik zou zeker van Bruggen adviesgroep aanraden bij kennissen.
11 February 2025
Netty
Tilburg
Heb al aantal keer Van Bruggen Adviesgroep zaken laten regelen en telkens werd ik vriendelijk geholpen. Alles goed geregeld!
27 September 2024
Boy
Tilburg
We zijn goed geholpen door Moussa Zabil , Alles werd voor onze geregeld ,op de hoogte gehouden van het process . Zeker een aanrader . Dankjewel Moussa Zabil
13 September 2024
Hind
Tilburg
goed gesprek gehad, deskundig advies.
18 June 2024
Boy
Tilburg
Goede ervaringen in 2012 bij de aankoop van mijn huis en daarom in 2024 wederom bij Van Bruggen adviesgroep voor de verkoop en aankoop van mijn oude en nieuwe huis.
14 June 2024
Anne
Tilburg
Ben pas 1x op afspraak geweest had daarbij een goed gevoel. Werd deskundig en begrijpelijk geholpen. Hoop dat het zo blijft.
7 June 2024
meneer Grimmelius
Tilburg
Moussa helpt ons zeer goed. We zijn nog in traject maar heb er een heel goed gevoel over.
10 May 2024
Zie boven
30 March 2024
Carla
Oisterwijk
Ik ben heel blij dat wij mogen samenwerking.
24 March 2024
Anita
Tilburg
Inzichtelijk over de mogelijkheden rond hypotheek.
Beveelt niet aan
20 March 2024
Alex
Tilburg
Ervaren deskundigen die je goed advies en hulp bieden met de aankoop en verkoop van je huis
2 March 2024
Richard
Tilburg
Ik heb een eerste gesprek gehad wat zeer veel informatie over de eventuele aankoop van een nieuw huis is gedeeld. Het is mij nu duidelijk wat mijn mogelijkheden en financiële grenzen zijn. Ik ben erg tevreden.
11 February 2024
tilburg
Tilburg
Leuk gesprek gehad, ook echt info gekregen die ik nog niet wist. Adviseur was vriendelijk en dacht echt mee! Ik zou Van Bruggen Adviesgroep Tilburg zeker aanbevelen
9 February 2024
Amber
Tilburg
Moussa heeft ons goed geholpen en duidelijk advies gegeven met onze hypotheek aanvraag en verkoop van ons huis
23 January 2024
meneer hoop
Tilburg
Ik ben een tevreden klant
12 December 2023
Patryk