Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden duidelijke uitleg en professioneel advies van de adviseurs. De service wordt als vriendelijk en persoonlijk ervaren, met heldere informatie. De communicatie verloopt doorgaans vlot en de adviezen zijn praktisch en goed georganiseerd. Een klein aantal beoordelingen noemt verwarring of tegenvallende verwachtingen, maar over het algemeen is de ervaring positief en gericht op vooruitgang.
Ze weten ècht waar ze het over hebben en ze denken in alles mee. Ik zou niemand anders willen en ik zou het zeker aanraden
14 July 2026
mevrouw
Rheden
We werden warm ontvangen door Gerjam en Miranda. Kregen deskundig en duidelijk advies en we weten zeker dat we in onze verdere zoektocht waar nodig vakkundig ondersteund zullen worden want dit is in het verleden reeds gebleken. Mvg, Lars en Michelle
10 July 2026
Lars
Zevenaar
We zijn goed en vakkundig geholpen
10 July 2026
Doetinchem
Duidelijke uitleg en deskundig advies!
9 July 2026
Ronald
Sauveterre
Ik werd goed geholpen en alles werd mij duidelijk en rustig uitgelegd. Heel fijn!
28 June 2026
Y
Zelhem
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zich goed geholpen voelde en dat alles rustig en duidelijk is uitgelegd. We vinden het belangrijk dat u met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken.
Team van Bruggen Doetinchem
Als ondernemer zie je door de bomen het bos niet meer bij een hypotheek aanvraag, gerjam helpt je er doorheen!
12 June 2026
Luke
's-Heerenberg
Beste Luke,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat Gerjam u goed heeft kunnen helpen. Zeker als ondernemer kan een hypotheekaanvraag complex zijn. Daarom vinden we het belangrijk om duidelijkheid te bieden. Bedankt voor uw vertrouwen!
Team van Bruggen Doetinchem
Prima en duidelijke uitleg, meekijken op beeldscherm.
5 June 2026
A.H
Duiven
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zich welkom voelde en tevreden bent over de duidelijke uitleg. We vinden het belangrijk om alles stap voor stap inzichtelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!
Team van Bruggen De Liemers
Door de situatie goed in kaart te brengen en ruimte te geven voor vragen liepen wij met een goed gevoel weg
30 May 2026
Edwin
Beste Edwin,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u met een goed gevoel bent vertrokken. We vinden het belangrijk om de situatie goed in kaart te brengen.
Team van Bruggen De Liemers
fijne kennismaking en in een duidelijke makkelijke taal heeft Arjam mij het kopen van een woning tot in de puntjes uitgelegd
29 May 2026
zevenaar
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u een prettige kennismaking heeft gehad en dat alles rondom het kopen van een woning duidelijk en begrijpelijk is uitgelegd. We wensen u veel succes en staan graag voor u klaar tijdens het verdere traject.
Team van Bruggen De Liemers
Prettige ervaring, duidelijk en recht door zee, geen mooie praatjes. 1e gesprek gehad we zijn benieuwd naar het vervolg.
29 May 2026
Richard
Dieren
Beste Richard,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u het eerste gesprek als prettig, duidelijk en eerlijk heeft ervaren. We kijken ernaar uit om u ook tijdens het vervolg van het traject verder te helpen.
Team van Bruggen Doetinchem
Warm ontvangst, goed advies en prettig gesprek gehad. Zeker aan te raden.
12 May 2026
Moniek
Beste Moniek,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zich welkom voelde en tevreden bent over het advies en het gesprek. We staan ook in de toekomst graag voor u klaar.
Team van Bruggen Doetinchem
We zijn op gesprek geweest bij Gerjam om te kijken wat we mogelijk is met eventueel van het kopen van een andere woning. Gerjam liet ons zien welke mogelijkheden we hebben. Hij legt dit op een duidelijke manier uit, gewoon in een eenvoudige taal. Hij heeft aan wat er mogelijk is. Gerjam bedankt voor je informatie.
12 May 2026
Pieter
Beste Pieter,
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat Gerjam u op een duidelijke en begrijpelijke manier inzicht heeft gegeven in de mogelijkheden voor een volgende woning. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar als u verdere stappen wilt zetten. Veel succes!
Team van Bruggen Doetinchem
Goede service en er werd geluisterd naar wensen en gekeken wat er mogelijk is.
8 May 2026
mevrouw Anke
Terborg
Beste Anke,
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn te lezen dat u de service als prettig heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben dan horen wij dat graag.
Team van Bruggen Doetinchem
Prima hulp op maat op een prettige persoonlijke manier.
24 April 2026
Gido
Arnhem
Beste Gido,
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn te lezen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben dan horen wij dat graag.
Team van Bruggen Doetinchem
Goede uitleg gehad, verschillende opties besproken en het was informatief. Afwachtend op verdere informatie en vervolg stappen.
7 April 2026
R.
Beste Rients,
Bedankt voor de mooie beoordeling, wij kijken er naar uit om jullie verder te begeleiden zodat jullie het huis straks naar wens kunnen verbouwen.
Team Van Bruggen Doetinchem
Een prettig gesprek en goede informatie
7 April 2026
Henk
Beste Henk,
Bedankt voor de mooie beoordeling, leuk om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben dan horen wij dat graag.
Prettig, goed geholpen.
4 April 2026
Meneer Jacky
Zeddam
Beste Jacky,
Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor.
Wij zijn u graag van dienst en adviseren u graag over de verzekeringen, wij staan voor u klaar, nu en in de toekomst.
team van Bruggen de Liemers
Van Bruggen heeft ons over een periode van 1,5 jaar geholpen met het adviseren en samenstellen van een hypotheek voor de koop van onze 1e woning. Ook met wisselende situaties qua inkomen waren ze meedenkend en betrokken. Fijne partij om mee samen te werken.
3 April 2026
Beste Janik en Nienke,
Bedankt voor jullie mooie beoordeling, wij wensen jullie straks heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning, tot die tijd en uiteraard na die tijd zijn wij jullie graag van dienst.
Team van Bruggen de Liemers
Patrick heeft ons enorm geholpen met de hypotheek aanvraag in het proces van de aankoop van ons huis. Het is fijn om terecht te kunnen bij iemand met veel kennis op dit gebied!
25 March 2026
Laura
Beste Laura en Alexander,
Mooie beoordeling hartelijk dank daarvoor.
Wij hebben jullie met plezier geholpen met de aankoop van jullie eerste woning samen, hopelijk zijn jullie lekker aan het genieten. Wij staan altijd voor jullie klaar.
Team van Bruggen de Liemers
Van bruggen heeft mij uitstekend geholpen met mijn eerste koophuis. Stap voor stap fijn begeleid door het hele proces. Daarnaast hebben ze voor mij de verzekeringen ook kunnen regelen wat erg prettig verlopen is. Er waren fijne korte lijntjes om te schakelen en kwamen netjes de afspraken na.
25 March 2026
Kim
Beste Kim,
Bedankt voor je mooie woorden.
Wij wensen je heel veel geluk in je nieuwe woning en mocht er iets zijn dan staat wij graag voor je klaar.
Team van Bruggen de Liemers
Communicatie verliep soepel waarbij alle moeilijke documenten op een begrijpelijke manier werden uitgelegd.
24 March 2026
Maaike
Beste Maaike,
Bedankt voor je mooie woorden. Jullie genieten al een tijdje van jullie nieuwe huis, wij wensen jullie veel geluk voor de toekomst en zijn er vragen dan weet je ons te vinden, wij staan graag voor jullie klaar.
team van Bruggen de Liemers
Van ons werd verwacht dat we alle documenten zouden aanleveren. Dit hebben wij netjes gedaan. Tot mijn grote verbazing vroeg meneer aan het begin van het gesprek wat ons bruto inkomen was. Aangegeven dat we dit aangeleverd hebben in de documenten. Op dat moment pakte hij de documenten er pas bij, hij had er niet van tevoren naar gekeken. Ook vroeg hij aan ons of we in vast dienstverband waren. Dit is terug te vinden in de werkgeversverklaring, maar deze was van tevoren ook niet bekeken. Er was niet van tevoren gekeken naar onze documenten. Ook deed meneer een globale inschatting wat wij konden lenen. Hij schatte ons op 275.000 uiteindelijk bleek dat wij 360.000 kunnen opnemen . Dit vonden wij zeer onprofessioneel. We zijn hier op gesprek geweest, om te oriënteren, maar komen niet weer terug. Ook vonden wij meneer opdringerig over de zaken die van bruggen levert.
Beveelt niet aan
20 March 2026
mevrouw P
Winterswijk
Dank voor jullie feedback. Jammer dat het gesprek zo is ervaren.
Jullie hebben vooraf documenten aangeleverd en het is terecht dat jullie verwachten dat deze goed zijn bekeken. Dat had beter gemoeten, excuses daarvoor.
De vragen en inschatting waren bedoeld als eerste indicatie, maar dat had ik duidelijker moeten toelichten. Mijn intentie is altijd om goed te adviseren, niet om opdringerig te zijn.
Ik heb nog geprobeerd contact op te nemen en we staan uiteraard open om dit alsnog samen te bespreken.
Van Bruggen De Liemers
De gewenste informatie is ons helder en vakbekwaam verstrekt.
16 March 2026
Sandra
Beste Sandra,
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Zodra we iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
Team Van Bruggen Doetinchem
Patrick is een geweldige adviseur met een fantastische persoonlijkheid en goede kennis die die duidelijk overbrengt. Ik ben blij dat dankzij Mandy heb leren kennen. Dit was in de zevenaar vestiging
20 February 2026
Nijmegen
Beste Frans,
Bedankt voor de mooie woorden, erg leuk.
Hopelijk spreken wij elkaar binnenkort weer.
Team van Bruggen de Liemers
we hebben een duidelijk antwoord gekregen op onze vragen.
14 February 2026
teun
duiven
Beste Teun,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Team van Bruggen de Liemers
Bij Van Bruggen in Zevenaar kunnen we je adviseren over belangrijke financiële keuzes. Op allerlei momenten in je leven komen de financiën om de hoek kijken. Koop je een woning? Dan sluit je een hypotheek af. Ga je samenwonen? Dan moet je samen van alles regelen en misschien jullie eerdere woningen verkopen. Gaan je kinderen het huis uit? Dan wil je hen misschien geld schenken voor hun studie of voor een eigen woning. En komt je pensioen langzaam maar zeker dichterbij? Ook dan is het slim om je financiële situatie nog eens onder de loep te nemen.
In welke fase van je leven je ook zit, ons team helpt je graag vanuit jarenlange ervaring met financieel advies in Zevenaar en omstreken om passende keuzes te maken. Of het nu gaat over je hypotheek, besparen op je maandlasten, je verzekeringen of je pensioen. En ga je een woning kopen of verkopen? Dan betrekken we er graag Mark Janssen Vastgoed bij, de lokale makelaar met wie wij al jarenlang fijn samenwerken. Zo heb jij precies de juiste begeleiding bij de aankoop van je nieuwe huis.
Ons team staat graag voor je klaar. Ook kunnen we je online van dienst zijn in een videogesprek.
Grietsestraat 29 A
6901 GR Zevenaar