Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. Klanten waarderen de duidelijke uitleg over de opties, de tijd voor vragen en de vriendelijke, deskundige service. De ervaringen benadrukken snelle afhandeling en heldere antwoorden. De indruk is consistent, klantgericht en betrouwbaar.
Vanaf het eerste contact met Marijn hebben wij een prettig gevoel bij de dienstverlening. Er wordt geluisterd en meegedacht in de wensen die wij voor ogen hebben. We worden duidelijk op de hoogte gehouden over het gehele proces van de financiële situatie en de ontwikkelingen. We hopen deze periode verder te komen in het financiële proces. Aan van Bruggen Adviesgroep en zeker Marijn zal het niet liggen.
5 June 2026
meneer P. van Ligten
Bovensmilde
Goede begeleiding en voorlichting, en een goed goed gevoel bij de inzet van Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk.
2 June 2026
E. & J. Rozendal
Steenwijk
Ik zou hier zeker terugkomen
N.v.t.
17 May 2026
Kies categorie:
Steenwijk
Gewoon goede en duidelijke uitleg over de mogelijkheden op het gebied van de vrijkomende verzekering. Neemt de tijd en staat open voor vragen etcetera. Topper!
14 April 2026
Henk
Sellingen
Gewoonweg duidelijk, deskundig en snel!
16 December 2025
meneer Venneri
Steenwijk
Opnieuw een prettig gesprek, net als eerdere keren. Informele sfeer, aandacht voor onze vragen - heldere antwoorden. Diverse opties besproken.
13 November 2025
Jan
Steenwijk
Zeer fijn geholpen, heel meedenkend, snelle afhandeling, keurig op de hoogte gehouden en snelle terugkoppeling op vragen. Kortom een fijne ervaring
1 August 2025
duidelijk
2 April 2025
Phong
Steenwijk
In deze roerige tijd is een goede hypotheek een kwestie van goed plannen en goede adviezen. We werden op dat gebied erg goed geholpen door een snelle en vooral op het goede moment aangevraagde hypotheek. Een dag later had ons heel veel extra geld gekost!
21 March 2025
Jg
Vledder
Henri is super behulpzaam en denkt mee met alles. Is ook goed inhoudelijk bezig geweest voor ons om alles uit te zoeken en had duidelijke lijnen met ons
21 February 2025
Mevrouw
Wolvega
Goede service. Goed bereikbaar qua parkeren. Goede koffie. Fantastische heldere uitleg!!
10 January 2025
Tom
Steggerda
Altijd netjes en snel geholpen.
8 November 2024
Johan
Wapse
Heel goede uitleg en geregeld
11 October 2024
meneergerard
Paasloo
Goed gesprek gehad met duidelijke uitleg. Snel gehandeld, en goede afhandeling.
5 August 2024
de Vries
Plezierig bedrijf, duidelijk en snelle service.
31 May 2024
Swarteveen
Wolvega
Ik ben al heel lang bezig voor nieuwe kozijnen en isolerend glas maar lukte steeds niet. Nu is het wel gelukt en ik ben echt super blij met de hele goeie hulp
26 May 2024
mevrouw Meijer
goede uitleg
6 March 2024
Janet
Ruinen
De zaken die geregeld moeten worden gaan perfect, het is prettig hoe ze aangeven wat er moet gebeuren en wat je moet doen. Ook als je vragen stelt krijg je een duidelijke en heldere uitleg. De communicatie buiten de afspraken lopen wel eens wat stroefjes, maar moet hier wel bij vermelden dat ik als klant misschien wel is wat ongeduldig ben en niet altijd rekening houdt met dat er meer klanten zijn.
22 December 2023
Erik
Steenwijk
We hadden een kennismakingsgesprek en we hadden ons daar goed op voorbereid. We hebben geprobeerd alle relevante informatie mee te nemen. Op basis van het gesprek en de informatie kon men ons meteen een goed advies geven en we gaan zien of verdere opvolging nodig is, maar dan gaan we hun zeker weer vragen.
6 October 2023
Luuk
Steenwijk
Daarna volgden de problemen zich op
11 August 2023
Prima ervaring,goed geholpen.
6 June 2023
mevrouw bruinenberg
Steenwijk
Zeer goed advies en persoonlijke begeleiding
2 June 2023
Kielstra