Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de duidelijke uitleg en de proactieve hulp van Peter. Het advies wordt als professioneel en deskundig ervaren, wat stress vermindert. De dienstverlening komt over als vriendelijk, vlot en betrouwbaar, passend bij diverse hypotheek- en huiswensen. De feedback laat consistente tevredenheid zien.
Al jaren klant van Peter Heemskerk. Niet perse goedkoop, maar de service is uitmuntend!! Kan het iedereen aanraden.
7 July 2026
Fab
Hellevoetsluis
Alles wordt super goed uitgelegd. Communicatie is super Peter doet alles in zijn macht om te helpen.
12 May 2026
De Jong
Hellevoetsluis
Ik zat in een moeilijk pakket en zocht hard een huis. Nu had ik een huis gevonden maar had te weinig. Door goed te kijken naar mogelijkheden is het gelukt wat in mjjn situatie geweldig is.
17 April 2026
mevrouw
Hellevoetsluis
Bij het aanvragen van ons bouwdepot zijn ik en mijn vrouw enorm goed bijgestaan. We hebben duidelijk en helder advies gekregen en zijn zonder onnodige stress door de hypotheekaanvraag geloodst door van Bruggen. Deskundig en punctueel en het contact verliep vlekkeloos. We zijn zeer tevreden met de manier waarop wij geholpen zijn.
9 March 2026
meneer Joël Hauser
Hellevoetsluis
Zeer vakkundig en met veel geduld ben ik door Peter geholpen. Hij neemt alle zorg en evt. stress uithanden, door adequaat en rustig te adviseren en handelen. Het was een super fijne ervaring! Alles liep ook nog eens heel vlot!
20 February 2026
Bianca
Voorburg
In duidelijke taal heeft Peter ons erdoorheen geloosd. Geen poespas en eerlijk verhaal.
12 February 2026
Barry
Hellevoetsluis
Heel goed, deskundig en snel geholpen
20 January 2026
Cindy
Hellevoetsluis
Ik stapte zomaar binnen omdat ik een 2e hypotheek nodig had vanwege een scheiding. Peter had gelijk tijd voor mij en wist mij al goed te waarschuwen op wat er te wachten stond. Gelijk besproken welke documenten ik nodig had en wanneer we de aanvraag gingen starten. Alles is naar mijn mening soepel verlopen. En ben erg blij met wat er uiteindelijk kon en geregeld is.
20 December 2025
Maarten
Hellevoetsluis
Fantastische persoonlijke dienstverlening op maat absoluut een aanrader! Je wordt vanaf het begin door een deskundige geholpen met al je vragen. Vanaf het allereerste contact wordt je vraag serieus beantwoord en vervolgens worden alle stappen die genomen moeten worden prettig uitgelegd en indien nodig ook bij begeleid. Een bedrijf dat out of the box denkt en alles uit de kan haalt om jou te helpen!
10 September 2025
mevrouw Esther
Schiedam
Beste Esther en Chris,
Dank jullie wel voor de mooie recensie.
Het is graag gedaan en ik ben blij voor jullie dat het rond gekomen is.
Heel veel plezier straks in de nieuwe woning !!!
En mochten er vragen zijn dan weten jullie mij te vinden.
Nadat we bij de aankoop van ons eerste huis goed te zijn geholpen, hebben we wederom voor Peter gekozen. Peter is zeer kundig, vriendelijk en werkt nauwkeurig. Je weet precies waar je staat. Als we ooit weer verhuizen, dan komen we zeker weer terug.
25 August 2025
Erwin
Oudenhoorn
Het is niet van brugge algemeen maar van brugge in HELLEVOETSLUIS. Ik heb nog nooit eerder een eerlijke en en goede adviseur als Peter gezien. Uiteraard ook andere adviseurs geweest maar peter heeft het verschil laten zien. Met eerlijkheid, behulpzaamheid en uiteraard zorgt hij dat jij begrijpt wat er gebeurd. Hartelijk dank hiervoor!!!!!!
21 August 2025
Masie en Morsal
Hellevoetsluis
Dank jullie wel voor de mooie woorden. Graag gedaan.
En heel veel plezier in de nieuwe woning.
Gewoon goed allemaal
24 June 2025
mevrouw Marga
Zwijndrecht
Super, professioneel en meedenkend
2 May 2025
Eugene
Hellevoetsluis
Iemand die goed zijn werk doet en heel duidelijk
17 April 2025
meneer Richard
ZWARTEWAAL
Goede en hele fijne ervaring met de Heer Heemskerk Plus dat hij het altijd goed en fijn uitlegt en dat ik hem altijd kan bellen voor advies Mvg. Xavier de jong
4 April 2025
Xavier de jong
Hellevoetsluis
Peter heeft ons super goed geholpen om onze eerste hypotheek aan te vragen, hij is aardig duidelijk en neemt alle tijd om alles goed uit te leggen en te ondersteunen daar waar nodig is.
18 February 2025
meneer ian
Hellevoetsluis
Je wordt vriendelijk ontvangen, er wordt goed naar je geluisterd, alle opties worden bekeken die voor jou het beste zijn. Na afloop heb je een prettig gevoel dat de juiste keuzes zijn gemaakt.
30 November 2024
Dio
Spijkenisse
Superfijn geholpen en neemt echt de tijd voor zijn klanten en denkt in oplossingen.
22 November 2024
Doriana
Hellevoetsluis
We kregen goed advies en uitstekende begeleiding en snelle resultaten Zeer tevreden
8 November 2024
Rinus
Hellevoetsluis
Peter heeft ons geholpen met meerdere dingen voor het aankopen van onze woning. De service was hierbij uitstekend. De sfeer tijdens onze gesprekken waren zeer aangenaam en lekker “gewoontjes”. Wij houden hiervan. Wij raden Peter zeker aan bij anderen!
16 October 2024
Vinnie
Hellevoetsluis
Prima werk geleverd. Goede expertise en vertrouwen.
30 September 2024
meneer Rob Elgershuizen
Burgh-Haamstede
Met de hulp van Peter heb ik de spannende stap kunnen nemen om mijn eigen huis te kopen. Heel fijn om zeker te weten wat er kan en hoe. Heel erg bedankt voor het ontzorgen en de hulp.
17 August 2024
Linda schipper
Brielle
Op juiste en volledige wijze geïnformeerd en zeer deskundig. Gewoon zoals het hoort zodat het bijna bijzonder is.
3 August 2024
Michel
Hellevoetsluis
Nam rustig de tijd. Heeft verschillende opties overwogen. Met uitgebreide info.
2 August 2024
meneer
Leusdrn
Het juiste advies wat wel kan
21 May 2024
meneer qualm