4 sterren: goede service, goed behandeld

Na ons eerste orientatiegesprek in het kantoor zijn mijn man en ik nog enthousiaster vertrokken dan toen we arriveerden. De klantvriendelijkheid en 'losse', doch professionele uitstraling van de mensen waren zeker een positieve bijdrage aan ons enthousiasme.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was een fijn goed gesprek, alles werd iets duidelijker.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettig open gesprek, veel beter gevoel dan de 4 banken waar ik hiervoor ben geweest, tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Een 9 voor afspraak omdat hij door omstandigheden iets te laat was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig gesprek. En vooral duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na meerdere hypotheek adviseurs gesproken te hebben uitgekomen bij dhr. Abbenhuis in Amstelveen. Direct een aantal zaken die ons verteld waren van tafel geveegd omdat dit gewoonweg niet kon, of belastingtechnisch heel lastig werd. Eerlijkheid in de geldzaken die we kunnen waarderen in plaats van proberen de verkoper uit te hangen en adviseren wat we willen horen. Duidelijk geholpen met betrekking tot de hypotheek, heldere uitleg over verschillende zaken looptijden en voorwaarden van aanbieders. Ruim de tijd genomen om alles door te nemen en zelfs op vrije zaterdag gebeld over geldverstrekker waarbij toch een voorwaarde niet helemaal oké was en of we voor een ander wilden gaan of toch verder, duidelijk gericht op de klant. Na wat gedoe met de werkgeversverklaring (mijnerzijds qua invullen door werkgever) ingeleverd en de volgende dag alles rond fijne afhandeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een uitstekende persoon, zal ik aan eederen aantraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele vriendelijke man met verstand van zaken! Zeer klantvriendelijk en een duidelijk verhaal wat voor iedereen te begrijpen is!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag gebeld via 0800 1800 algemeen nummer, werd prettig te woord gestaan door medewerkster mw. Gal. Gezien de tijdnood van mijn vraagstelling heeft zij mij direct met adviseur de heer Abbenhuis telefonisch in contact gebracht. Vervolgens resulteerde dit in een noodoplossing voor mijn vraagstelling en is op kort termijn een vervolgafspraak gemaakt op kantoor A.veen. "Klasse!"

Aardig advies

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik hoefde niet wachten en krijg meteen antwoord op mijn telefonische vraag. Daarna wist ik er waar ik aan toe was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met de heer Abbenhuis gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn en duidelijk gesprek gehad. Adviseur nam echt de tijd voor ons.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Werd enorm goed geholpen, bijzonders waardig. geduld , goed advies, dat dit nog bestaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig gesprek. Eerlijk advies. Helaas geen verdere voortzetting vanwege de wurgconstructie nav scheiding en huidige hypotheek verstrekker.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb nu duidelijk inzicht in mijn financiële situatie in de toekomst. Nu weet ik dat ik toch iets goed doe door op tijd te bezuinigen en schulden te beperken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prettig en informatief gesprek gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bas heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning, ook toen er wat tegenslagen op ons pad kwamen. Tot in de avonduren is hij voor ons bezig geweest. De hypotheek is nu rond en dat is een hele opluchting.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positieve ervaring met dhr. Abbenhuis van de vestiging in Amstelveen. Hoewel de hypotheekaanvraag lang duurde, lag dat zeker niet aan hem en heeft hij er alles aan gedaan om de aanvraag zo vlot mogelijk af te handelen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Je maakt een afspraak, komt niemand en dan wordt je belaagd met zon waardeloze onderzoek. Nooit wil ik met deze tent te maken hebben.

• Deskundigheid N.v.t.

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.