Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alle zes reviews beschrijven een buitengewoon positieve ervaring. Klanten noemen vriendelijk personeel, heldere uitleg en deskundig advies. Het proces verloopt soepel met duidelijke ondersteuning. Al met al krijgt de dienst de hoogste waardering.
Wij hebben al eerder via Nico Hofmans een hypotheek advies gevraagd en we worden telkens heel vriendelijk maar wel professioneel en met kennis van zaken voorgelicht en geholpen. Vooral de snelle reactie op vragen per mail of telefoon worden zeer op prijs gesteld. Het kopen en verkopen van een huis is een complex proces soms met korte periode om alles te regelen. Dan is het fijn dat je kunt bouwen op een vertrouwd advies.
31 May 2026
Didier
Zeist
Zeer goed. Vriendelijk persoon, helder en to the point. Erg meedenkend in mogelijkheden en opties. Denkt mee met meer randzaken dan enkel een hypotheek bedrag.
21 April 2026
Wim
Amersfoort
Wij konden snel een afspraak maken voor een financieel advies. Prettig gesprek gehad met Nico Hofmans, die goed advies heeft gegeven en direct een offerte aanvraag voor ons heeft gedaan
3 April 2026
Chiel
Bunschoten-Spakenburg
Prima ontvangst op de locatie. Vriendelijke medewerker. Heldere uitleg gekregen en tijdens het aankoopproces goed begeleid. Men neemt de tijd voor je.
3 April 2026
Arno
Nieuwegein
Nico heeft ons fantastisch geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Dankzij zijn uitgebreide kennis van zaken verliep alles zeer soepel en vlot. Wij hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren.
16 December 2025
Sander
Utrecht
Dank voor dit eerste gesprek! Ik heb nu een goed beeld van de stappen die ik moet ondernemen om een passende woning te vinden.
10 October 2025
Mick
Amersfoort
Wij zijn bij de aankoop van ons huis uitstekend geadviseerd. Prettige communicatie en deskundig advies!
6 June 2025
Floris
Bilthoven
Goede deskundige service en vriendelijke behandeling.
16 May 2025
Andries J H van den Berg
Hoevelaken
Snel geholpen en vriendelijk
20 April 2025
meneer
Amersfoort
Kundig en zeer duidelijk met zijn uitleg.
15 April 2025
Johan
Amersfoort
Al sinds vele jaren wordt ik voor mijn hypotheekzaken begeleid door van Bruggen. Zowel in Soest als in Amersfoort alleen maar lof voor de kundige en prettige dienstverlening
8 April 2025
meneer B. Verheij
Amersfoort
“Ik ben ontzettend tevreden over het advies dat ik heb gekregen van Nico. Hofmans Vanaf het eerste contact voelde ik me al op mijn gemak. Hij was uiterst vriendelijk, luisterde goed naar mijn vragen en gaf duidelijke uitleg over alles wat ik moest weten. Het advies was heel goed onderbouwd en ik voelde me echt ondersteund bij elke stap. Ook de afronding was perfect: alles werd duidelijk en zorgvuldig afgesloten. Ik kan Nico absoluut aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare adviseur. Echt topservice!”
11 February 2025
Rianne
Leusen
Vriendelijk professioneel geholpen
4 February 2025
meneerJPR blom
Amersfoort
Excellent, fast, skilled, knowledgeable expert that could explain everything in an easy to digest way.
12 December 2024
Jakub
Nijkerk
Ik heb geen op of aanmerkingen ik heb echt de indruk dat de adviseur alle tijd neemt en je alles zeer begrijpbaar uitlegt. De beste regeling voor je vindt en komt met goeie adviezen.
8 November 2024
Heel tevreden
15 October 2024
mevrouw
Leusden
Ik vond mijn gesprek met Nico Hofmans heel prettig en ik ben uitstekend geïnformeerd. Een deskundig, onafhankelijk en compleet advies gekregen. Nico heeft de tijd genomen mij alle vragen rustig in detail uit te leggen.
11 October 2024
Lucia
Amersfoort
Snel inzage in de mogelijkheden voor een hypotheek.
23 September 2024
KJ
Zie boven
9 September 2024
Jaap
Amersfoort
Helder adviesgesprek waarbij diverse opties duidelijk werden. En dat binnen een half uur!
30 July 2024
meneer
Amersfoort
We willen Nico hartelijk bedanken voor de duidelijke uitleg bij het afsluiten van onze hypotheek. Als je opzoek bent naar gedegen advies in duidelijke taal ben je aan het goede adres.
28 July 2024
Jolien
Amersfoort
Prima advies waarbij goed de tijd is genomen voor uitleg en toelichting.
23 July 2024
Hans
Amersfoort
Nico geeft vertrouwen en dat is erg prettig. Het gaat om substantieel geld dus daar moet je je goed bij voelen. Ik raad nico aan !
11 April 2024
Kiki
Amersfoort
Ik heb het gevoel dat er passend advies word gegeven en dat er word gekeken naar de mogelijkheden.
21 March 2024
Berend