Heel ongeloofwaardig dat er alleen maar positieve reviews op deze site staan vermeld. Onze ervaring is heel anders! Dit bedrijf werd ingeschakeld door onze verzekering. Onze spullen moesten eruit omdat de vloer opnieuw gedaan zou worden. Duidelijke afspraken gemaakt en kortgesloten (wat dus achteraf bij het bedrijf niet duidelijk was). Er zouden drie verhuizers komen maar er kwamen er maar twee. Ze hadden geen lege vrachtwagen bij zich want ze dachten dat ze het in de schuur kwijt konden. Spullen uit de vrachtwagen op straat gezet en onze spullen erin. Met het verhuizen hebben ze de kast op zijn kant proberen te zetten maar hebben hierbij het plafond geraakt. Grote deuk in het plafond en niks zeggen hè? Daar kwamen we later achter. Toen de spullen terug kwamen was onze kast aan de bovenkant helemaal beschadigd.en 1 van onze massief houten giraffen gebroken. Hartstikke chagrijnige voorman die het zelfs teveel moeite vond om de planken weer in de kast te leggen want dan moest hij verhuisdozen aan de kant schuiven. Nog nooit zo'n chagrijn meegemaakt.Melding van gemaakt en vervolgens komt de commercieel manager met zijn uitstreken gezicht op bezoek vertellen hoe erg hij dit wel niet vindt en dat dit nooit gebeurd en dat hij het zeker gaat oplossen. Wat een waardeloze belofte. Lang verhaal kort. We hebben op een gegeven moment maar genoegen genomen met een hele lullige schadevergoeding omdat we er helemaal klaar mee waren. Wat een waardeloos verhuisbedrijf. Echt nooit mee in zee gaan.
De verhuizers zijn harde werkers en zorgvuldig. Als er iets is, wordt er gelijk gekeken voor een oplossing.
Een betrouwbaar, accuraat en klantvriendelijk bedrijf. Top. Fijn om mee samen te werken.
Bij het intake gesprek met Fa Holwerda betreffende de verhuizing van een bedrijf, welke in ons bestaand bedrijf ingehuisd moest worden kon je al merken dat de kennis en het vakmanschap er van afstraalde. Kleine tips werden gegeven om alles veel beter te stroomlijnen en ook kosten te besparen. Alle medewerkers cq verhuizers waren klantvriendelijk, zorgzaam en nergens te beroerd voor om alles zo goed & veilig mogelijk in te pakken, verhuizen en in te huizen.
Alles keurig verzorgd.
uitskende verhuizing, zeer vriendelijke voorman (Dirk) en assistenten, erg positieve dag gehad
Door problemen met de nieuwe vloer moest de oorspronkelijke verhuisdag uitgesteld worden, de firma HOLWERDA heeft er alles aan gedaan om mij toch zo snel mogelijk te verhuizen, tot volle TEVREDENHEID van mij. Een ZEER net team, keurig alles verhuist. FIrma HOLWERDA TOP MOVERS, HARTELIJK DANK voor de ZEER goede service.
Zeer tevreden!
Er werd vanaf het begin goed meegedacht wat ook tot uitdrukking kwam in de verhuizing. Vanwege de vriendelijkheid van de verhuizers was men ook meer bereid mee te helpen waardoor alles nog sneller verliep. Top gedaan!
Fijn dat onze spullen droog en op kamertemperatuur opgeslagen konden worden.
Alles soepel verlopen
Ga zo door met Uw services
uitstekend; geen enkele kritiek
een enthousiaste groep verhuizers. Met heel veel plezier werd de verhuizing uitgevoerd. Heel positief allemaal.
Vriendelijke medewerkers van de 'verhuisploeg' en de medewerker die onze meubels moest demonteren en monteren. Keurig op tijd gestart en de verhuizing is in 1 dag afgerond
Zeer vakkundige en prettige verhuizers. Correct en beleefd.
Dank je wel voor de snelle service
De verhuizers zijn exact op tijd begonnen en na instructie over hoe wat en waar werden aanwezige mannen op verschillende plekken verdeeld door huis. Allen waren zo vriendelijk en werkten zo zorgvuldig en ging voorzichtig met meubelair om. Alles ging ik overleg, dit was heel fijn. Dag 1 inladen ging perfect en verliep voorspoedig en alles volgens voorafgepland (zoals alvast bed enz van een slaapkamer eerste dag naar nieuwe woning brengen en over dag 2 het uitladen ben ik ook zeer tevreden. Zeer goed gemutste en leuke en sterke verhuizers waardoor ik aan de verhuizing een goed gevoel en ervaring heb overgehouden. Nogmaals bedankt!
De Steiger 139
1351 AM Almere-haven
Een verhuizing brengt veel stress met zich mee. U wilt dat alles goed verloopt, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woning of pand. Schakel Holwerda Top Movers in voor een zorgeloze verhuizing. Wij kunnen de complete verhuizing regelen, maar ook alleen bepaalde onderdelen.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.