Verhuisteam was op afgesproken dag op afgesproken tijd aanwezig, pakt goed door, vriendelijke medewerkers, genoeg verpakkingsmaterialen voor al onze kantoorzaken van tevoren geleverd en op de dag van de verhuizing meegenomen. Eén bureau was licht beschadigd geraakt tijdens de verhuizing en bij 't ophalen van de verhuisbakken werd gelijk een nieuw bureaublad gemonteerd. Fijne partij om mee te verhuizen!
Apollo was een goede partner is het leegruimen en opleveren van ons pand.
Ik werk al jaren met Apollo Verhuizingen. Zij zijn flexibel en heel professioneel in de omgang. Wij werken soms met adhoc situaties en er is altijd wel tijd en mankracht om de oplossing te bieden! Ook het meedenken in de verhuizingen is een groot pluspunt.
zie hierboven.
Alles is goed en vakkundig geregeld.
Zeer goed team. denken goed met je mee. zeer flexibel. Verhuizen is niet leuk, maar Apollo heeft veel zorg weggenomen
We hebben in alle hectiek van de kerstperiode met sausje van Corona de verhuizing laten regelen door Apollo verhuizingen. Het betrof verhuizen, opslag en archief. Ondanks de weinig gestructureerde aanpak onzerzijds bleven de verhuizers op stoïcijnse wijze hun werk uitvoeren. Het handige is dat we een groot gedeelte van onze inventaris tijdelijk hebben kunnen opslaan bij Apollo. Prettige bijkomstigheid is ook dat de opslagkosten overeenkomen wat we bij shurguard moesten betalen.
De medewerkers zijn zeer ervaren en zelfstandig. En ze werken heel keurig en volgens hun eigen zeer goed werkende systeem/werkwijze. Bedrijf is goed bereikbaar per mail en telefonisch. Goede prijs kwaliteitverhouding. Echt een aanrader!
duidelijke afspraken die ook goed werken nagekomen
Mijn ervaring zelf was alleen de voorkant van de verhuizing, namelijk het bezoek van een van de verhuizers om een inschatting te maken van het geheel. Hij keek goed mee en dacht meteen in oplossingen (verhuizen via het raam in de keuken). Ook de kwaliteit-prijsverhouding is zeer netjes. Mijn twee collega's die bij de verhuizing zelf waren, waren zeer te spreken over de service: "onze complimenten." De nazorg is ook prima. Bij vermelding van vermissing van een onderdeeltje van ons koffiezetapparaat, werd er meteen zaak van gemaakt en is dit weer goed terecht gekomen.
Het ontruimen en verhuizen van een school van 900 leerlingen, vraagt afstemming en flexibiliteit. Als dan ook nog eens aansluitend een verhuizing moet gebeuren tegelijkertijd met een te late verbouw oplevering, in een pand vol bouwstof, met meubilair waarvan de gebruikers onvoldoende inzichtelijk hadden wat ze er mee willen, dan heb je wel een verhuis team nodig die tot het uiterste gaat om alles af te krijgen voordat de leerlingen de ruimtes bezetten. Het team van Apollo heeft bewezen dit te zijn en ook nog eens aantoonbaar netjes en gestructureerd te kunnen worden. Een oprecht goede aanbeveling voor elke groot verhuisproject!
Van begin tot eind een prima ervaring. Dat kom je toch niet heel vaak meer tegen. Ik zal Apollo aanbevelen.
Enorm aardige mensen op kantoor bij Apollo en efficiënte verhuizers bij je over de vloer. Snel, efficient en netjes.
Ze zijn nog een keer teruggereden naar ons oude pand om iets terug te brengen en op te halen.
Het is prettig werken met een verhuisbedrijf die weet wat de wensen zijn en dat zij bekend zijn in het pand.
De aanpak van de verhuizing was professioneel waarbij wij als bedrijf zijn ontzorgd. De verhuizing was binnen korte tijd afgehandeld.
zeer betrouwbaar bedrijf. denken goed mee en leveren goed werk. top mensen
vriendelijk, zeer flexibel, inlevingsvermogen, no nonsens, service gericht, betrouwbaar
Ik werk graag met jullie. lange werk relatie met Meindert
Hele fijne mensen om mee te werken. Ontzorgen je compleet van alles. Verhuizingen zijn erg spannend maar door de rust die er heerst bij de mannen gaat alles heel soepel. Alles is bespreekbaar. Alles gaat met zorg en aandacht. Niets is te veel.
middag, nog geen eindfactuur ontvangen. Verder heb ik nog 10 dozen staan, komen jullie deze ophalen? Geen eindfactuur gezien, dus prijs/kwaliteit weet ik nog niet :).
Zeer behulpzame verhuizers. Oplossingsgericht! Ook bij problemen wil men de zaken goed opgelost hebben, dit hebben wij aan den lijve ondervonden.
Verhuizen is een vak. Als je 1 keer met Apollo hebt gewerkt, wil je niet meer anders. dit is het spectrum: -10 (beunhaas) - - - 0 (neutraal) - - - +10 (Apollo)
Scharenburg 8
1046BB Amsterdam
Apollo Verhuizingen wordt in alle gelederen bemenst door medewerkers die kunnen bogen op een ruime ervaring binnen de branche. Van een eenvoudige particuliere verhuizing tot de meest complexe bedrijfsverhuizing. En van eenvoudige opslagverzorging tot complexe archiveringssystematiek.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.