Veel dank voor het invullen en de super goede beoordeling met maar liefst een 10! We hopen in de toekomst weer iets voor jullie te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Hartelijk dank voor het invullen en de mooie woorden. Met maar liefst een 10, wordt ons werk zeker beloond! We hopen in de toekomst weer iets voor jullie te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Hartelijk dank voor het invullen van een review, de mooie woorden en uw beoordeling met een dikke 10! Daar worden wij blij van. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Veel dank voor het invullen van deze review en de mooie woorden vanuit Hamburg. Helemaal door jullie beoordeling met maar liefst een 10! We hopen in de toekomst weer iets voor jullie te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Veel dank voor het invullen van een review. Met maar liefst een 10 voor onze diensten! We hopen in de toekomst weer iets voor jullie te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Allereerst dank voor het invullen van deze mooie review! Deze verhuizing had vele uitdagingen die we met veel plezier aan zijn gegaan. We hopen in de toekomst weer iets voor u te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze review. We kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze review, de mooie woorden en het geven van een beoordeling met maar liefst een 10! We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze review met maar liefst een 10! We kijken uit naar de volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze review en de mooie complimenten. Daar worden wij blij van. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Dank voor het invullen van deze mooie review met een 10! We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We denken graag mee met onze klanten, ons flexibel opstellen is dan ook een van onze kernwaarden. Nog fijner als dit wordt beoordeelt met een 10! We hopen in de toekomst weer iets voor u te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze mooie review. Wij gaan altijd voor een 10. Het meedenken in de aanloop tot op de dag van uitvoering en het aanbieden van goede verhuisinstructies voor de werknemers biedt een efficiënte manier van werken. Fijn als dit door de klant wordt opgemerkt. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij bieden iedere klant graag de grootste zorg en aandacht. Omdat elke verhuizing uniek is, denken wij per verhuisbeweging graag mee in de mogelijkheden en uitvoering. Bedankt dat wij jullie al jaren bij diverse werkzaamheden mogen ondersteunen! We kijken uit naar de volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze mooie review. Wij gaan altijd voor een 10, het meedenken in de aanloop tot op de dag van uitvoering biedt een efficiënte manier van werken. Fijn als dit door de klant wordt opgemerkt. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Allereerst bedankt voor het invullen van deze mooie review. Ook willen wij jullie bedanken voor het presentje, dit werd door iedereen bij Apollo zeer gewaardeerd! Wij zien u graag terug voor een nieuwe samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze mooie review. Wij gaan altijd voor een 10, het is fijn om te lezen dat onze klanten dit ook hebben ervaren. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze mooie review. Een kantoorverhuizing is voor de meeste bedrijven geen alledaagse klus, gelukkig zijn wij er om u te ontzorgen en mee te denken aan de juiste en meest efficiënte plan van aanpak. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze review. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Bedankt voor het invullen van deze review. Het was een fijne communicatie in aanloop op de verhuizing. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Apollo Verhuizingen wordt in alle gelederen bemenst door medewerkers die kunnen bogen op een ruime ervaring binnen de branche. Van een eenvoudige particuliere verhuizing tot de meest complexe bedrijfsverhuizing. En van eenvoudige opslagverzorging tot complexe archiveringssystematiek.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.