Gewoon bijzonder tevreden. Zowel vooraf als de verhuizing zelf. Ging gewoon gesmeerd. Ook de complimenten aan de verhuizers zelf. Prettige mensen die allen gezamelijk de schouders eronder hebben gezet.
Verstand van zaken, betrouwbaar, flexibel, bereid om een stapje extra te doen voor een goed eindresultaat
Fijn en adekwaat geholpen door de familie Bakker zoals ik gewend ben. Veel vrolijkheid en gezang bij de verhuizers, goed stuurmanskunst bij plaatsen lift voor kantoor en improvisatievermogen voor verhuizing archiefkast via dak van de schuur! Mocht ik ooit weer verhuizen dan maak ik zeker weer gebruik van de diensten. Verhuizers weten van aanpakken en nemen zorgen uit handen.
Meedenkend bedrijf, zeer correcte medewerkers, een echte samenwerkingspartner!
Vlotweg werkt sterk oplossingsgericht en weet op de een of andere manier altijd te regelen dat het mogelijk is op de gewenste verhuisdatum te verhuizen, hoe druk ze het ook hebben.
Op en top bedrijf maken waar wat er afgesproken is.
prettig bedrijf, weet wat ik aan ze heb en zij weten wat het ziekenhuis wil
Ik heb het wederom als positief ervaren. Belangrijk vind ik een goede omgang met de verhuizers. Dit is positief. Contact is sociaal en netjes. En hardwerkende mensen. Mijn complimenten.
Goede organisatie die vakmanschap uitdraagt.
Prima project gedraaid!
We vonden het erg fijn zoals de gehele verhuizing verlopen is.
Een prettig bedrijf om mee samen te werken
Fijn bedrijf om mee samen te werken.
De verhuizing is goed uitgevoerd, prima werken met de verhuiscontainers, vooral voor alle incourante spullen.
Het is een positieve ervaring geweest om met Vlotweg Top Movers te mogen werken.
Delta 51
6825ML Arnhem
Voor zowel zakelijke als privé verhuizingen, Vlotweg Verhuizingen regelt al uw verhuizingen zoals u dat wenst, veilig en vertrouwd. U kunt er op rekenen dat een gespecialiseerd full service verhuisbedrijf uw verhuizing volledig kan regelen zoals u en/of uw bedrijf dat wenst.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.