Peter
Heeft een totaal van 106 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Peter
Lier
Mijn omschrijving zegt het allemaal. Snel, accuraat en altijd vriendelijk
Patrick De Wachter
Wommelgem
Was op zoek naar een goede bureaustoel. Zaakvoerder en zijn vrouw hebben deze persoonlijk gebracht en volledig afgesteld. Mocht deze uit proberen gedurende een aantal dagen en indien hij niet goed was mocht ik deze inwisselen voor een andere. De stoel is van topkwaliteit en heb geen rugpijn meer. Hun persoonlijke aanpak naar de klant toe is echt een meerwaarde
Carine
Antwerpen
Zeer vlotte en correcte afhandeling van elke bestelling.
Ruth
Van Nuffelen
Martine Calluy
Deurne
Ons kantoor heeft nu nieuwe bureau's van hoge kwaliteit. Elk detail werd opgevolgd en KantoorProfi dacht volledig mee na over het hele concept. We zijn super tevreden van het resultaat.
Luk
Kalmthout
Snelle service en goede kwalitatieve producten.
Patrick De Wachter
Wommelgem
Advies op maat: ze komen eerst langs om te bespreken wat de wensen zijn en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Nadien wordt dit snel en correct afgehandeld. Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit. Super tevreden!
20 December 2024
INVE BELGIE NV
BAASRODE
Voor de inrichting van onze nieuwe bureau's kozen wij voor kantoorprofi. We werden zeer warm ontvangen. Ze dachten met ons mee en trokken alle registers open om ons zo goed mogelijk te helpen. De totale kost is prijs/ kwaliteit heel erg goed.
17 December 2024
Inge
Werchter
Fijne mensen en top levering
17 December 2024
Didier
Wommelgem
Er is niets dat ik zou kunnen verbeteren. Fantastische mensen ook met een groot hart.
4 July 2024
Anja
Turnhout
algemeen zeer tevreden!
23 February 2024
Sven
Buggenhout
Zeer professioneel, meedenkend en bereid om extra inspanningen te leveren om hun klanten tevreden te stellen! Absoluut een aanrader om met Kantoorprofi samen te werken.
23 February 2024
Hans
Deurne
Kantoorprofi levert steeds opnieuw excellente service en top producten. Zeker een aanrader!
10 January 2024
Bjorn
De Keirsmaeker
Ik had een probleem met bureaustoelen, met name de vervanging van de bijpassende wielen. Er werd voor mij onmiddellijk opgespoord waar deze te vinden waren, besteld én geplaatst
10 January 2024
Pascal
Deurne
Bij bedrijven die beloven daags nadien te leveren, is het soms afwachten... Hier dus niet... Kantoorprofi doet wat ze zeggen... Je plaatst een bestelling en daags nadien wordt er geleverd.
20 March 2023
Marleen
Melsele
Peter nam de tijd om te luisteren naar mijn behoeften. Hij bracht verschillende ergonomische bureaustoelen die ik enkele dagen kon testen. We vonden samen het model dat perfect bij mijn eisen past. Peter bleef steeds even vriendelijk en enthousiast. Ik ben blij met zijn professionele ondersteuning.
9 July 2022
An
Wens
goede service met een persoonlijke toets!
5 July 2022
Ria
2920 Kalmthout
altijd super service!!!
20 March 2022
bert
londerzeel
Voor een klant had ik wieltjes nodig voor onder een stoel die niet van hen kwam. Peter heeft veel moeite gedaan om het juiste te vinden, spijtig genoeg heeft hij het ook niet gevonden. Maar wij hebben in het verleden al een aantal producten aangekocht en dit was altijd top! KantoorProfi BV draagt service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!
Linda Gorris
Schilde
Kantoorprofi bestaat al jaren en weten wat er nodig is om van uw kantoor een droom te maken. Ze komen langs om een goed beeld te krijgen van wat u nodig heeft en hoe u de beste omgeving kunt creëren voor uzelf en uw medewerkers.
Kevin
Sint-Niklaas
tot de volgende aankoop
Masson Pascal
Diest
Snel geleverd, goed materiaal tegen scherpe prijs
Totte
Deurne
altijd zeer vriendelijk en snelle top service
ann van de velde
DEURNE (ANTWERPEN)