Sinds kort doen wij zaken met Offacilty. Uitgebreid assortiment, meedenkend in oplossingen en snelle levering van bestelde artikelen. Voor ons een uitstekende leverancier
Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Heel fijn bedrijf om mee te werken, zeer snelle levertijd en afspraken worden altijd nagekomen. We zullen zeker daar weer bij bestellen.
Hartelijk dank voor jouw beoordeling Tino! M.v.g, Team Offacility
Een prima leverancier die met je meedenkt en prima prijzen heeft
Hartelijk dank voor de beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Vriendelijk l accuraat l snel
Beste Bert, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! M.v.g, Offacility
Hartelijk dank voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
Ik ben heel tevreden over de geleverde kwaliteit van Offacility. Snelle reactie op vragen en bestellingen worden altijd keurig op tijd geleverd. Ik word altijd heel vriendelijk benaderd. Alleen prijzen van producten zijn niet altijd concurrerend.
Hartelijk dank voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
Super ervaring, heel klant vriendelijk
Beste Marjo, Super bedankt voor jouw beoordeling! M.v.g, Offacility
Top leverancier !
Super bedankt voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
Hartelijk dank voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
Mark Mertens is gewoon een topper
Hartelijk dank voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
Snelle service, komt afspraken goed na en duidelijke uitleg over de webshop
Beste Frans, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! M.v.g, Offacility
Hartelijk dank voor de beoordeling. M.v.g, Offacility
Hartelijk dank voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
de bestelling wordt in meerdere leveringen/dagen aangeleverd, het zou handig zijn als de levering ook in 1 keer zou plaatsvinden.
Beste Hr Schuurbiers, bedankt voor uw beoordeling. Bij deze wil ik graag uw reactie even toelichten. Het klopt dat er enkele artikelen zijn welke een langere levertijd hebben, dit is specifiek afgesproken en overeengekomen met Floor Pape & Marella IJpelaar. We kopen deze artikelen namelijk speciaal aan voor SIG, mocht u dit echt onwenselijk vinden dan zou ik voor u ook alternatieven kunnen leveren welke we wel standaard op voorraad hebben? Graag zou ik nog even uw feedback ontvangen over uw beoordeling o.b.v. prijs & communicatie. We hebben namelijk voor SIG een besparing van 20% gerealiseerd t.o.v. uw vorige kantoorartikelen leverancier, op welk punt bent u hierin niet tevreden? Goede communicatie is voor Offacility ons uithangbord normaliter, we scoren hier vaak erg hoog bij onze klanten. Wat zouden we volgens u nog kunnen verbeteren? We stellen uw feedback enorm op prijs, alvast bedankt voor uw reactie. Mvg, Offacility
Zeer goede service en snelle levering top bedrijf
Beste Ruud, Bedankt voor jouw beoordeling! M.v.g, Offacility
Ontzettend goede ervaringen met deze partij, zelfs met levering naar de kant van Europa!
Beste Audrey, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. M.v.g, Offacility
top service
Beste Wilhelmus, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. M.v.g, Offacility
Beste Beppie, Bedankt voor jouw beoordeling. M.v.g, Offacility
goede ervaring met het bedrijf, ga zo door!
Bedankt voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
We zijn tot nu toe nog steeds tevreden. Voor Offacility geldt afspraak = afspraak. Bovendien wordt er meegedacht in oplossingen. Fijne communicatie partner!
Hartelijk dank voor de beoordeling! M.v.g, Offacility
Goede prijzen, Snelle levering, Goede service !! Keep on going....
Bedankt Maat!!
goede prijzen, snelle levering, goede service !!
Super bedankt Brigitte!!
Wij zijn erg blij met jou Mark ;)
Thanks Maida! Ik ook met jullie :-)