Topbedrijf, scherpe prijzen, vlotte service!
zeer vriendelijk en meedenkende medewerkers
Zeer tevreden, prima service.
Erg klantvriendelijk en behulpzaam! Ik heb bestelling geplaatst via fax.
Over het algemeen erg tevreden over de snelheid van bestellen en leveren.
Er is weinig bekendheid dat ik bij het postkantoor kantoorartikelen goedkoper kan kopen dan bijv. bij Viking. Jullie zouden meer bekendheid moeten maken.
Een heel betrouwbaar, enthousiast bedrijf. Beveel het echt iedereen aan! Grijp je een keer mis? Meerkantoor zorgt er gewoon voor dat je het product zo snel mogelijk in huis hebt! Super!
Goed bedrijf, staan altijd voor je klaar TOP
Fantastisch bedrijf
Minpunt voor website vind ik dat als ik een artikel uit mijn bewaarlijst in de winkelmand doe, dat dan bij het verder winkelen de bewaarlijst weer helemaal bovenaan begint en niet bij het artikel waar ik gebleven ben
Goed, snel en zeer vriendelij,k en behulpzaam
Sommige producten zijn wel in jullie assortiment maar zijn niet te vinden op de website waardoor we moeten bellen. Producten staan voor ons als klant soms vreemd of anders omschreven waardoor wij ze dus niet kunnen vinden. Beetje onlogisch
Geachte klant, Ondanks ons zeer uitgebreide assortiment welke dagelijks wordt aangevuld en synoniemen voor ieder product, kan het voor komen dat een product niet vindbaar is op de zoeknaam die u invoert. Wel kunt u in dat geval zoeken via ons uitgebreide categorieënmenu of contact met ons opnemen via telefoon of email. Wij zullen u dan direct uitleggen hoe u het product kunt vinden en wanneer het product niet in het assortiment aanwezig is, zullen wij deze direct voor u toevoegen aan het assortiment. Met vriendelijke groet, Meerkantoor
Meer en Duin 38
2163HC Lisse
Bij Meerkantoor kunt u al meer dan 10 jaar terecht voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting! Wij staan voor kennis, focus en persoonlijke aandacht. Ons zeer ruime assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen, waaronder alle A-merken en een interessant huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Onze klanten weten wat ze willen. Transparantie, service en een eerlijk advies, online én offline! Daarom weten steeds meer bedrijven en organisaties hun weg te vinden naar Meerkantoor.