Onze ervaring met Meerkantoor is meer dan prima!
bel liever , gaat sneller dan op website te kijken. prijskwestie.
Wij zijn zeer tevreden over Meerkantoor. Mocht er iets niet in orde zijn dan zal er alles aan gedaan worden omdat te verhelpen. Staat iets niet op de site ook dan doet men alle moeite om wel aan het betreffende product te komen.
Supersnelle levering, vakkundig toelichting aan telefoon over bestelde product. Ik bestel mijn kantoor artikelen alleen nog bij meerkantoor.
zeer goede Service en komen de afspraken naar.. een "Top"bedrijf !! ik bestel zeker meer bij jullie. met vriendelijke Groet, Handel Goes Norbert
Hoe kan ik nu een bedrijf beoordelen als ik een bestelling heb geplaatst en betaald maar nog nooit iets heb ontvangen!!!!!
Geachte klant, Wij betreuren het dat u het bestelde kasboekje nog niet heeft ontvangen. Wij hebben het voor u nagekeken en het kasboekje blijkt niet meer leverbaar te zijn, onze leverancier heeft ons dit echter helaas niet gemeld, waardoor wij het niet aan u hebben kunnen melden. Wij zullen de bestelling annuleren en het aanschafbedrag direct terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Meerkantoor BV
Op zich een positieve ervaring (alles liep gesmeerd via de website), alleen viel de verzending erg tegen vanwege de keus voor DHL en de beperkingen die ik bij hen ervoer: - Na de eerste keer aanbieden, geen mogelijkheid om online een afleveradres (bijv. postkantoor in de buurt) op te geven. - Bij de tweede keer aanbieden geen kaartje in de bus gehad. - Verplicht om pakket op te halen bij DHL na de tweede keer aanbieden. De keuze voor de koerier, zorgt dus dat de eindwaardering ipv een 8 (goed) een 5 (matig) wordt.
Geachte klant, Zoals bekend bij ons heeft onze vervoerder DHL in uw geval een aantal steken laten vallen, wij betreuren dit uiteraard ten zeerste zoals eerder telefonisch besproken. Wij zullen uw beoordeling dan ook naar DHL doorsturen, zodat zij hier (intern) actie op kunnen ondernemen om dit in het vervolg te voorkomen/verbeteren. Met vriendelijke groet, Meerkantoor BV
DHL had er een zootje van gemaakt. De doos was zwaar beschadigd en kon weer retour. Gebeld met Meerkantoor en direct netjes opgelost, er werd direct een nieuwe zending verstuurd en de volgende dag in huis.
Ik vond de chatfunctie op de website erg handig. Ik werd snel en vakkundig geholpen op een prettige manier. Verder was alles in het assortiment wat ik nodig had, ruime keuze!
Bestellen is erg makkelijk, prijzen zijn zeer goed en levering heel snel. Bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord, vriendelijk personeel. Ik kom zeker weer terug bij mijn volgende bestelling!
Snelle service bij opvragen prijzen. Goedkoper dan concurrent. Snelle levering. We zijn erg tevreden over de samenwerking.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Komen afspraken na en prijstechnisch interessant.
Er is een bestelling geleverd die we niet besteld hadden. De aanbieding was een doos met kaarten voor 24 euro. We kregen maar 15 kaarten of zo, zonder dat daarover kontakt met ons was geweest.
Geachte klant, Zoals reeds uitvoerig met u besproken stond het door u bestelde product deels foutief omschreven op onze website, waardoor een ander product werd geleverd. Wij doen uiteraard altijd onze uiterste best om ons assortiment wat 30.000 artikelen omvat up to date te houden, echter bij dit product is dit helaas niet gelukt. Wij hebben dit product daarom kosteloos bij u retour gehaald en gecrediteerd en u heeft er zelf voor gekozen het juiste product niet te bestellen, daar wij deze niet konden aanbieden voor de door u gewenste prijsstelling. Met vriendelijke groet, Meerkantoor BV
Zeer goede snelle service
na foute levering kreeg ik keurig mijn geld teruggestort
Meer en Duin 38
2163HC Lisse
Bij Meerkantoor kunt u al meer dan 10 jaar terecht voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting! Wij staan voor kennis, focus en persoonlijke aandacht. Ons zeer ruime assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen, waaronder alle A-merken en een interessant huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Onze klanten weten wat ze willen. Transparantie, service en een eerlijk advies, online én offline! Daarom weten steeds meer bedrijven en organisaties hun weg te vinden naar Meerkantoor.