Wij zijn zeer tevreden, geen problemen of nare ervaringen.
Meerkantoor levert altijd snel, zelden manco's, maar mocht dit zo zijn, worden ze van tevoren gemeld. Het contact is prima; ook telefonisch goed bereikbaar.
Vriendelijke en behulpzame mensen
Wordt altijd snel en goed geholpen.
Meerkantoor levert altijd snel, zelden manco's, maar mocht dit zo zijn, worden ze van tevoren gemeld. Het contact is prima; vrijwel altijd chat mogelijk, ook telefonisch goed bereikbaar. De vragen gaan meestal over de vermeldingen van hoeveelheden en bijbehorende prijzen in de webshop.
Goede ervaringen met Meerkantoor! Via de website is het gemakkelijk bestellen, vaste contactpersonen mochten er vragen zijn. Kundige mensen.
elk jaar kasboeken etc
Nog niet zo lang klant maar 1e ervaringen zijn goed.
prettig bedrijf, snelle levering,
x
Mijn complimenten voor Jennifer Bokhorst, behulpzaam, veel kennis en klantvriendelijk.
Verstand van zaken!!! Altijd op tijd!!
bedankt! voor de fijne samenwerking. mijn excuses dat we de factuur nog niet hadden betaald, maar dat doen we per omgaande.
goede ervaring; zou graag compleet overzicht hebben van hetgeen Meerkantoor kan leveren met prijsopgave zodat ik in de toekomst vaker/meer kan bestellen.
Prima advies gekregen , stoel met een week binnen, erg fijn.
prima service en snelle levering! prima zaken mee te doen.
Meer en Duin 38
2163HC Lisse
Bij Meerkantoor kunt u al meer dan 10 jaar terecht voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting! Wij staan voor kennis, focus en persoonlijke aandacht. Ons zeer ruime assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen, waaronder alle A-merken en een interessant huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Onze klanten weten wat ze willen. Transparantie, service en een eerlijk advies, online én offline! Daarom weten steeds meer bedrijven en organisaties hun weg te vinden naar Meerkantoor.