Goede service, je wordt goed geholpen.
Goed geregeld. TOP
Hele prettige ervaring, levertijd is heel snel, prijzen zijn er beter op geworden (eerst prijzen van reprint) en hele fijne persoonlijke touch!
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Communicatie prettig, en snelle levering
Alles makkelijk te bestellen via de site, snelle levering, snelle oplossingen! Zeer vriendelijk personeel! Topbedrijf
goede service, snelle leveringen, denken in oplossingen, vragen worden netjes behandeld, handig dat je kunt chatten op de website, chat alleen niet altijd bereikbaar, ze zijn niet altijd telefonisch bereikbaar.
Beste klant, Wij zijn op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur. Voor wat betreft de chatfunctie kan het voorkomen dat het erg druk is en dat de chat daarom tijdelijk niet bereikbaar is. U kunt dan via de chatfunctie een bericht sturen, waar wij tijdens kantooruren vrijwel direct op zullen antwoorden. Daarnaast is het mogelijk om ons via Whatsapp te bereiken via telefoonnummer 06-20182897. Met vriendelijke groet, Meerkantoor BV
even bellen en je spullen staan op de stoep
Prima team. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Prettig telefonisch gesprek gevoerd, adequaat en bekend met de goederen. Wist precies wat ik bedoelde na uitleg.
Prima website, vriendelijke mensen die met je meedenken. Die ene uitzonderlijke keer dat er iets mis gaat wordt het direct keurig opgelost. Altijd super snel geleverd. Kortom een fijn bedrijf!
Zeer vriendelijk personeel, staan altijd direct voor je klaar. Producten worden zeer spoedig geleverd.
snelle levering
vriendelijk geholpen, men denkt in oplossingen
fijn bedrijfom mee samen te werken, proactief, zeer vriendelijk en meedenkende medewerkers en super snelle en correcte levering!
Ik bestel al onze kantoorbenodigdheden bij Meerkantoor en ik ben erg tevreden over de kennis van zaken en de service.
De telefoon werd opgenomen door Jennifer Dat was een goed begin van het gesprek. Een hele vrolijke noot aan de telefoon. Meerkantoor is een professioneel bedrijf met kennis van zaken. De website is goed en overzichtelijk. Kortom ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
aangezien ik deze reactie niet kan verzenden zonder accoord te gaan met de onderste vraag (accoord met gebruikersvoorwaarden ...) zal ik deze keer nog een vinkje zetten bij die vraag, met uitdrukkelijke mededeling dat noch mijn naam noch die van het bedrijf waar ik werkzaam zijn worden genoemd in enige vorm van acquisitie/advertenties of anderszins; indien ik een volgende keer mijn reactie niet kan versturen zonder akkoordverklaringen met gebruikersvoorwaarden en pricacybeleid zal ik geen beoordeling meer geven (terwijl jullie die zeker op tal van gebied verdienen). Gr. Ingrid
Het komt wel eens voor dat het niet compleet of iets defect is. Ik denk dan "nee niet weer he!" Maar met een mailtje wordt alles zeer zeer snel opgelost dat moet ik nageven dat is een compliment waardig.
Als ik iets niet kan vinden of heb om een andere rede hulp nodig. zijn ze er voor me. Verder als ik een besteling plaats is hij altijd heel snel binnen.
Vriendelijke en correcte medewerkers. Persoonlijk contact, snelle en correcte levering! Prima kwaliteit.
Fijn bedrijf, bij vragen proberen ze altijd mee te denken. Leveringen zijn snel. Of je nou via showroom, webshop, telefoon of email besteld het maakt niks uit gaat altijd goed.
Meer en Duin 38
2163HC Lisse
Bij Meerkantoor kunt u al meer dan 10 jaar terecht voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting! Wij staan voor kennis, focus en persoonlijke aandacht. Ons zeer ruime assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen, waaronder alle A-merken en een interessant huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Onze klanten weten wat ze willen. Transparantie, service en een eerlijk advies, online én offline! Daarom weten steeds meer bedrijven en organisaties hun weg te vinden naar Meerkantoor.