goede service en betrouwbaar.
snel en alert
zie boven
Beste relatie, In ons filiaal in Lisse hebben we, gezien ons zeer ruime assortiment, inderdaad niet alles op voorraad. Wij proberen daarnaast de bezoeken aan onze afhaal locatie te beperken ivm de corona maatregelen. Echter wanneer u uw bestelling bij ons plaatst, leveren wij deze meestal al de volgende werkdag bij u af. U kunt uw bestelling gemakkelijk bij ons plaatsen via telefoon, email, chat of via onze webshop. Met vriendelijke groet, Meerkantoor BV
Op mijn verzoek naar meer info over verstelbare tafels kreeg ik al snel goede info plus prijzen opgestuurd. Het persoonlijk contact was prettig en behulpzaam. De dienstlevering perfect. Tafel is bij bij thuis in Zeeland bezorgd en kant en klaar afgeleverd. Dank aan Niels!
veel keus gebruiksvriendelijke site snelle levering
Top.
altijd een goede ervaring
Zie hierboven
zeer toevrede met mijn aankoop en prijs
Netjes en snel geholpen
GOED
Je wordt netjes telefonisch geholpen, een goede service en ze hanteren nette prijzen. Als je iets wilt aanschaffen maar je twijfelt of het het juiste is kun je het evt een paar weken op proef krijgen. Ga zo door!!!
Een fijne organisatie die zijn beloften nakomt!
Klantvriendelijk geregeld en lekker in de buurt
Prettige service, goede prijzen, snelle levertijden, deskundig advies
Direct respons op mijn hulpvraag.
Kan alles vinden op de site, ervaar dus tot nu toe geen problemen.
Gewoon goed
Altijd prettig bestellen bij Meerkantoor. De chat functie is ook erg handig, heel snel antwoord op al mijn vragen. Een enkele keer is het product niet op voorraad terwijl dit dan wel als voorraadartikel op de website vermeld staat maar er is altijd wel een goed alternatief die wel snel leverbaar is.
Al meerdere malen besteld, ideaal. Groot assortiment, snelle levering en duidelijke factuur.
Goede uitleg over het meubilair. De meubels werden op de afgesproken datum en tijdstip afgeleverd. Ook na levering bij vragen goed geholpen.
Na telefonisch contact met de klantenservice toch de beslissing gemaakt om een bestelling te plaatsen. Super goed geregeld en snelle en nette levering in de Meerkantoor bus.
Prima ontvangst, snelle service. Product werd de volgende dag gratis thuis bezorgd op rekening.
Vriendelijk team van telefoon, via sales, tot magazijn. Denken met je mee en zijn pro-actief
Meer en Duin 38
2163HC Lisse
Bij Meerkantoor kunt u al meer dan 10 jaar terecht voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting! Wij staan voor kennis, focus en persoonlijke aandacht. Ons zeer ruime assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen, waaronder alle A-merken en een interessant huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Onze klanten weten wat ze willen. Transparantie, service en een eerlijk advies, online én offline! Daarom weten steeds meer bedrijven en organisaties hun weg te vinden naar Meerkantoor.