Goede service en snelle bezorging

Altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en de bezorging gaat ook volgens plan. Geen negatieve feedback alleen goede beoordeling.

Prima!

Prima!

• Kennis/Vakmanschap

Altijd goeie service en zeer ruime keuze!

• Kennis/Vakmanschap

Snelle levering en duidelijke informatie

Ik heb een zit-sta bureau besteld dat binnen 2 werkdagen werd geleverd. Meer dan goed verpakt, en met duidelijke montage instructies. Prima service!

• Kennis/Vakmanschap

Super snelle levering, geweldig zit/sta bureau

ik ben heel blij met de service van osos. Ik had een zit/sta bureau besteld en het werd de volgende dag al geleverd! Ik had tussen de 2 en 4 werkdagen verwacht. Ik ben ontzettend blij met het product. Het werkt goed en de usb ports die er zitten zijn ook nog eens handig. Ook zat het bureau zo in elkaar.

Tevreden

We hebben een heel mooi, groot bureau geleverd gekregen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke en goede communicatie vanuit one-stop-office-shop over de levertijd en levering. Levering was zelfs nog iets sneller als initieel aangegeven. Al met al erg tevreden met onze bestelling.

• Kennis/Vakmanschap

Zeer goede service en snelle levering

Ik bestelde een in hoogte verstelbaar bureau via de website. Het product beantwoordde volledig aan mijn verwachtingen, zoals omschreven op de website. De communicatie ivm de levering was ook helemaal in orde: ik kreeg een gepersonaliseerde mail met dag en uur van levering, welke afspraak stipt nageleefd werd. Kortom: een zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Flexibel en goed product

Na een verhuizing was het geen probleem om het afleveradres aan te laten passen. De klantenservice reageert snel. Het bestelde bureau was goed en netjes verpakt. Ben er erg blij mee en kan het zeker aanbevelen.

Perfect!

Fijn contact met de klantenservice, persoonlijk en meedenkend. Relatief snelle levering en mooi tafelblad!

Prima levering bureau

- Bij bestelling en overmaken van het bedrag, werd het mij pas later duidelijk dat er ook de mogelijkheid is om met credit card te betalen. - Wat langere levertijd dan voor ander webshop artikelen maar de opgegeven levertijd werd netjes gehaald. - Handleidingen/tekeningen niet heel duidelijk, maar een handige zoon met ervaring hielp mij gelukkig.

• Kennis/Vakmanschap

Het bureau werkt fantastisch !

De handleiding was voor mij wat onduidelijk, maar uiteindelijk stond het bureau en voldoet het aan alle verwachtingen.

• Kennis/Vakmanschap N.v.t.

Fijn en stevig frame. een aanrader

Kwalitatief heel goed frame. Veel stabieler dan veel andere zit-sta bureaus en is snel en stil. Je merkt het al met uitpakken en in elkaar zetten. Het past allemaal precies en de materialen zijn stevig.

Prachtig verstelbaar bureau

Per mail ook goed bereikbaar Prima service

Vlot zonder omhaal!

Duidelijke en goede prijs-kwaliteit verhouding. Vlotte levering.

• Kennis/Vakmanschap N.v.t.

Goede en accurate communicatie en levering

!

• Kennis/Vakmanschap

heldere website, snelle service, goed product

• Kennis/Vakmanschap

Een nieuw zit-staan bureau besteld op Woensdag avond, Vrijdag middag was tie binnen.

• Kennis/Vakmanschap N.v.t.

Afspraak is afspraak, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle en correcte levering. Aanrader!!!!

• Kennis/Vakmanschap

Een enthousiaste en bekwame club medewerkers

Betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Vriendelijk en accuraat in de communicatie. Dit bedrijf is een aanrader!

• Kennis/Vakmanschap

Snelle afhandeling van order - goede bereikbaarheid klantenservice en goed product

Ik heb een zit-sta hoekbureau frame met kabelbegeleiding etc. gekocht bij One-stop-office-shop.nl. Uitstekende klantervaring gehad, snelle orderbevesting en datum van levering (binnen twee weken na order, ruim binnen de genoemde zeven weken). De installatiehandleiding ontbrak, maar een pdf versie werd direct na melding nagestuurd door de klantenservice. Product ziet er robuust en professioneel uit en is makkelijk om in elkaar te zetten (zonder handleiding gelukt, handleiding achteraf gecontroleerd en alles op juiste manier in elkaar gezet)

keurig afgehandeld

Na bestelling en betaling meteen mail met bevestiging. Werd gebeld toen 1 artikel helaas niet voorradig was. Omdat ik op dat moment niet thuis was werd er een spoedmail gestuurd. Werden me meerdere opties geboden voor de oplossing. Alles dus snel en correct in overleg afgehandeld .

• Kennis/Vakmanschap

Snelle levering en voldoet aan mijn wensen

Makkelijk in elkaar te zetten.

Prima geregeld.

snel geleverd, en precies zoals verwacht. Werd keurig gebeld, om een afspraak te maken en een tijdstip voor het leveren van het bureau.

• Kennis/Vakmanschap N.v.t.

het zitsta bureau was wat ik er van had verwacht. Nog wel een behoorlijk werk om hem in elkaar te zetten. Hij werkt goed. Snel en goed geleverd. Goede prijs-kwaliteit.

Snel geleverd.

Snel geleverd en precies waar we naar op zoek waren.

De Amert 132

5462 GH Veghel

Over one-stop-office-shop.nl

One Stop Office Shop is de shop voor kantoor, kantine & facilitaire producten. Vanuit ons landelijk distributiecentrum leveren wij aan heel Benelux. Online bieden we zo’n 25.000 producten aan en lokaal beschikken we over 1400 m2 aan showroom, winkel en magazijn. Vanuit onze vestiging in Veghel geven wij u advies op maat en bieden wij oplossingen om efficiënter en gezonder te kunnen werken. We leiden u graag rond door de wereld van het nieuwe werken. Onze facilitaire diensten bestaan uit kantoorinrichting, document solutions en het leveren van kantoor, kantine en sanitaire producten. Vanuit dit one-stop-shop concept adviseren wij het groot-, midden- en kleinbedrijf.