Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden een snelle levering en een breed assortiment. Ze noemen vooral de goede kwaliteit van producten en redelijke prijzen. De samenwerking met het personeel en het meedenken in oplossingen wordt gewaardeerd. Over het algemeen is de feedback positief en gericht op betrouwbaarheid en service.
Heel erg tevreden. Via mijn werk een bureaustoel besteld bij Romijn Office Supply. Binnen een dag geleverd en makkelijk om in elkaar te zetten. De stoel zit erg goed.
15 May 2024
E.L.
Den Haag
Prima service. Na de bestelling direct een orderbevestiging gehad waarin stond dat alles geleverd kon worden. Na de bevestiging is alles binnen 3 werkdagen geleverd. Geen deellevering wat prettig is, alles was op voorraad. Producten zijn net als omschreven. Bij bestelling gekozen voor het eigen merk aan producten. Deze hadden wij al op kantoor liggen en bevallen prima. Deze producten zijn prima. Prijs/kwaliteit verhouding is zoals het zou moeten zijn.
N.v.t.
17 April 2024
kim
swifterbant
Altijd een zeer snelle en nette levering. Dennis denkt altijd met je mee mochten er vragen en/of opmerkingen zijn.
16 April 2024
Ingrid
Arkel
Door vakkundige informatie heb ik een gedegen beslissing kunnen nemen voor een etikettenprinter. Je wordt servicegerichte en persoonlijke geïnformeerd en het voelt niet als zomaar een klant. Dank je wel.
16 April 2024
Rainier
Zoetermeer
Zoals gezegd; Goede partij, snel schakelen en kwaliteit geleverd. Ze hebben onze meubels geleverd voor kantoor.
29 March 2024
Don
Heijmans
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze hebben mij goed geholpen met het doen van een juiste keuze. Wij kopen onze kantoorartikelen al heel wat jaren bij Romijn. Dit jaar ook wat promotieartikelen gekocht. Ik heb netjes samples ontvangen waardoor ik een goede keuze kon doen en goede prijs/kwaliteit verhouding.
20 March 2024
Alex
Rijswijk
goed contact en snelle leveringen
18 March 2024
Rene Huijgens
Rotterdam
Makkelijk te bestellen on-line en/of per telefoon, gevolgd door een snelle levering.
8 March 2024
Irma
Zoetermeer
Wij hebben regelmatig supplies nodig en Romijn is snel, niet duur en super klantvriendelijk.
8 March 2024
Ed
Zoetermeer
Producten altijd snel geleverd. Vragen worden snel beantwoord. Indien gewenst kundig advies.
22 February 2024
Mitchel
Zoetermeer
Snelle reactie en snelle leveringen. Eventuele problemen worden snel en adequaat opgelost.
13 February 2024
Ellie van Ewijk
NIJMEGEN
Snelle service! Hebben alles op voorraad. Laten netjes weten wat wel en niet op voorraad is. Leuke communicatie
12 January 2024
Liesbeth de Wit
Daadkrachtig
28 December 2023
Aquasol solar bv
Maasdijk
De levering gaat altijd snel en goed. Wanneer info gevraagd snel reactie. Prima
12 December 2023
Elly
28 November 2023
Yvonne
Waddinxveen
Goede communicatie en snelle levering!
15 November 2023
Mandy
Rotterdam
Altijd een snelle en correcte levering en fijn contact.
7 November 2023
Monique
Barendrecht
Ik had problemen met een niet werkende Brother tonercasette (nieuw uit de doos) die ik 3 maanden eerder al had besteld en geleverd gekregen en deze ervaring teruggekoppeld aan Romijn Office Supply. Na een directe reactie van Romijn per email dat men dit heel vervelend vond werd er de volgende dag al een nieuwe Brother tonercasette kosteloos bezorgd!
21 October 2023
Gewoon goede service
10 October 2023
Elly
Rotterdam
Romijn belooft wat afgesproken is. Daar kunnen veel Leveranciers nog wat van leren.
27 September 2023
Arjan van Westerhuis
Apeldoorn
Goede service en snelle levering!
31 August 2023
Van Dorp Hout B.V.
Zoetermeer
Erg tevreden met de hulp van Dennis met de bestellingen bij Romijn Office Supply.
29 August 2023
Kim
Bleiswijk
Goede service en persoonlijk contact, heel prettig zakendoen op deze manier.
29 August 2023
Frank
Zoetermeer
Snel geholpen met een fijne persoonlijke benadering. Helemaal top!
28 August 2023
Rien
Gouda
Romijn Office Supply, uw kantoorspecialist en totaalleverancier in kantoorartikelen!
Bij ons kunt u terecht voor alles wat u op uw kantoor nodig heeft: van koffie tot bureaustoelen en van nietmachines tot kantoormachines en tonercartridges. Wij zorgen ervoor dat u met gemak kunt bestellen in zo min mogelijk tijd. Wij kunnen zelfs de bestelling voor u klaarzetten in uw account.
Romijn Office Supply: ontzorgt uw medewerkers en verzorgt alles voor uw kantoor en magazijn door onze unieke persoonlijke aandacht.
We bieden u gemak én voordeel. In de praktijk overtreffen wij hiermee steeds weer de verwachtingen van onze klanten. Voor u verrassend en voor ons vanzelfsprekend.
Woudlaan 27
2719 JJ Zoetermeer