De verhuizing in Amsterdam West met verhuislift op beide adressen is prima verlopen. Ervaren en vriendelijke verhuizers! En fijn dat er vooraf getaxeerd wordt zodat er geen verrassingen zijn.
Wij kijken terug op een goed georganiseerde verhuizing. Met vriendelijke en goedgehumeurde kerels. Alles liep op rolletjes. De ene dag werd er ingepakt en de volgende dag kwamen ze met extra mankracht om de boel in te laden. Het uitladen was helemaal bijzonder. Op onze aanwijzingen werd alles binnen een halve dag neergezet waar we t wilden hebben. Wat een snelheid en geweldige samenwerking binnen t team en alweer een heel fijne sfeer. Al met al een mooie start op onze nieuwe plek!
We zijn verhuisd vanuit een hele smalle straat (een gracht) met veel zware spullen, waaronder een wandpiano van meer dan 200 kg. Het team heeft fantastisch werk geleverd — alles verliep perfect en ze besteedden veel aandacht aan detail. Wat we vooral waardeerden, is dat bij hen geldt: wat je ziet is wat je krijgt. Veel andere bedrijven hadden verborgen kosten: betalen voor dozen, zelf vergunningen regelen, extra kosten voor een lift, enzovoort. Bij dit bedrijf was de prijs vanaf het begin duidelijk en is die nooit veranderd. Zeker een aanrader!
Wederom voor Fa. P.M. de Wit & Zn gekozen om een verhuizing te verzorgen. Was weer heel fijn; hele goede mannen die niets teveel vonden!
Zeer goede ervaring, er wordt netjes met je spullen omgegaan en alles op zijn plek geplaatst in het nieuwe huis. Tevens hele vriendelijke verhuizers.
Ik werk regelmatig met de Wit en altijd uitstekende communicatie, goede service en waar nodig extra hulp zonder te morren. Ook deze keer voor mijn prive verhuizing weer uitstekend geholpen door de mannen.
Wij hadden even hulp nodig bij een tijdelijke ontruiming van een huurwoning. De Wit was snel met een offerte, dacht goed mee over de uitvoering en leverde goed werkende.
Onze verhuizing is verzorgd door Fa. P.M. de Wit & Zn B.V. Dat is een goede keus geweest. De jongens van De Wit waren snel, vakkundig, vriendelijk, beleefd en relaxed. Alles was prima geregeld: de parkeerplekken, de inpakmaterialen en de telefonische communicatie. Kortom, super professioneel en dat ook nog zonder kapsones. Kom daar maar 's om in Amsterdam. We zijn echt 'ontzorgd' en dat is precies wat je wilt in de stressvolle periode van een verhuizing. Heel veel dank!
Bij het inpakken was er maar 1 inpakker aanwezig! Beide dagen waren de heren een uur te laat. Bij verhuizing naar nieuwe plek zijn de dozen lukraak in de berging achter gelaten. Afgesproken was dat de 'garage' bestickerde dozen ook echt in de garage achter gelaten zouden worden. Not!
vertrouwd en vriendelijk en efficiënt veel dank
Firma de Wit heeft mijn verhuizing fantastisch gedaan! Altijd bereikbaar, meedenkend, behulpzaam en professioneel. Een aanrader voor iedereen.
Hele professionele, aardige en meedenkende verhuizers. Zeker aan te bevelen!!
Dat met al die dozen, inpakken, uitzoeken, verslepen en uitpakken is niet per se mijn hobby, maar de mannen van de wit waren erg leuk en kundig in dit hele proces.
Wat een fantastisch team van de Wit! De verhuizing ging als gepland, alles weer op de goede plek en in elkaar gezet. Super samenwerking onderling, vrolijk en aardig, meedenkend en meelevend. Heel erg bedankt lieve mensen!
Vriendelijke, nette verhuizers die weten waar ze mee bezig zijn.
Diverse kwetsbare grote objecten worden alsnog of beter ingepakt. Ik mocht niet meehelpen; ze vonden dat het terecht hun taak was. Ik dacht dat de vrachtwagen te klein zou zijn, maar door hun efficiente manier van laden paste het prima. Dozen en ander inpakmateriaal werd binnen een paar dagen gebracht. Een aanrader als je wilt verhuizen.
Wij verhuisden voor de 2e keer met Fa P.M. de Wit & Zn. Dit keer vanuit Amsterdam naar het zuiden. Van begin tot eind weer top geregeld: helder in communicatie, praktisch, meedenkend, zorgvuldig werkende verhuizers, die ook van aanpakken weten. Ik zou ze iedereen aanbevelen!
From location review, box delivery to packing and removal, very professional, quick to respond and great service. Highly recommend.
Ontzettend vriendelijke gasten allemaal, zowel de verhuizers als degenen die ik vooraf heb gesproken. Ze hebben razendsnel gewerkt, hebben geen schade gemaakt en dachten heel goed mee. Ik zou ze zo weer inhuren voor een volgende verhuizing. De taxateur had onze inboedel op 30 kuub geschat, maar het bleek 38 kuub te zijn. Maakte de verhuizers niks uit; ze hebben de vrachtwagen volgeladen en hebben alles zonder klagen in het nieuwe huis gezet. Echt heel goede service!
Prima verhuisbedrijf. Komen afspraken perfect na. Prima verhuisdag gehad met de mannen van de Wit
Zeer goed!
hulpvaardig, deskundig, snel werken, vriendelijk en beleefd.
alles wat besproken is wordt geregeld en werken netjes
Mijn ervaring was zeer prettig, vooraf een opname van de werkzaamheden, met gerichte vragen, gevolgd door een duidelijke offerte en na aanvaarding hiervan, duidelijke bevestiging van de afspraken. Op de dag van de verhuizing, kwam er een nette ploeg jongens, die keurig op tijd waren en hun werk snel en secuur deden. Daarnaast werdt er ook door hun duidelijk gecommuniceerd en voor evt. problemen, werd snel een oplossing gevonden.
Het was een gezellige, snelle en ontspannen verhuizing. Zelfs toen de weg was opgebroken en we er met de vrachtwagen niet langs mochten, bleven de verhuizers vrolijk en volhouden. Uiteindelijk mochten we er langs en konden we snel uitpakken. Alles was top, en ook de sfeer was top op deze, voor mij een beetje stressvolle, dag.
Archangelkade 43
1013 BE Amsterdam