Ging perfect
Zeer vriendelijke en beleefde verhuizers, zeer behulpzaam.
Vanwege de ervaringen in de vorige eeuw en de ervaringen van derden in de laatste decennia was de keuze voor een verhuisbedrijf snel gemaakt. Vanaf de offerte tot en met de daadwerkelijke verhuizing hebben het optimisme en de vakbekwaamheid ons door de verhuisdagen geholpen. Reden te meer om de toekomstige bewoners van het door ons verlaten huis een gelijkwaardige ervaring te laten opdoen
Pianovervoer is in kundige handen bij de Wit.
Professioneel team!
We zijn erg tevreden met de service die Fa P.M. de Wit & Zn gaf. De medewerkers waren aardig, deskundig en ze wisten ons, tijdens de voor ons stressvolle verhuizing, goed gerust te stellen. Ook toen er wat problemen ontstonden, zo moest de verhuislift op een onhandige plek staan, omdat bij ons nieuwbouwhuis nog niet alle wegen toegankelijk waren, wisten de verhuizers het snel en goed op te lossen. We zijn heel positief.
Op vrijdag werd er ingepakt en op maandagochtend verhuisd. Alles ging perfect . Het heeft ons een hoop werk en stress gescheeld en voor de middag was alles klaar. Top ploeg met vriendelijke mannen.
Heel erg vriendelijk en behulpzaam
De verhuizers maakte van de verhuizing een feestje. Zo vriendelijk, behulpzaam, attent, grappig. Ze zijn zeer professioneel en snel. Mocht ik ooit nog verhuizen kom ik zonder twijfel bij jullie terug.
Onze verhuizing was in zeer goede handen bij het verhuisteam. Zeer behulpzaam en prettige samenwerking.
Goed werk geleverd, keurig op tijd en vriendelijk personeel
Alles vlekkeloos verlopen, vanaf de offerteaanvraag tom de verhuizing zelf.
Een behoorlijke klus en goed gelukt! Mooi teamwork, goed gepland en bijgeschakeld. Een fijne ervaring dus
De drie mannen waren enorm handig, beresterk en bovendien nog erg gezellig om een dag om je heen te hebben. Alles is snel en heel naar het nieuwe huis gebracht, mooi uit elkaar gehaald en weer gemonteerd. En toen bleek dat we de grote plantenbakken vergeten waren, zijn de mannen nog even op en neer gereden om ze op te halen. Dus eigenlijk precies wat je hoopt als je een verhuizer inhuurt. En meer!
Mo and his team were experienced, professional, and executed perfectly with next-to-no damage. Thank you!
ik ben blij met de hulp en service van dit bedrijf
Vorige week door de mensen van De Wit verhuisd. Wat een snelle, professionele en vriendelijke mensen. Geen moeite is ze te veel. Ze zijn snel, rustig en werkten bij ons foutloos. Voor een flat op de zesde en zevende etage draaien ze hun hand niet om.
De medewerkers hebben de verhuizing geheel volgens afspraak gedaan, vriendelijk en efficiënt.
De mensen waren aardig, namen te tijd om te luisteren als ik om iets speciaals vroeg, om extra voorzichtigheid vroeg, voor bepaalde zaken. Het ging snel, maar niet gehaast. Hun ervaring sprak uit alles, en dat stelt zeer gerust. Kortom, een prettige manier om van het ene huis naar het andere te verhuizen. Ik heb nog niet alles uitgepakt, dus of alles het goed overleeft heeft, weet ik nog niet, maar heb er wel alle vertrouwen in.
Zéér klantvriendelijk, zowel aan de telefoon alsmede de verhuizers.
Het betreft hier een verhuizing die nog niet afgerond is: alles staat in de opslag, de verhuizing naar het nieuwe huis volgt snel. Het eerste deel is vlekkeloos verlopen. Prettige mensen, die verhuizers. Hard werken en gelukkig veel humor.
Super goed
We had 3 removal men arrive in the morning who were extremely fast and very careful. When it came to moving the heavier items a further 3 men arrived and they had everything in the truck in no time at all. They were all very friendly and I would highly recommend them.
Zie hierboven
Alles liep gesmeerd: de medewerkers waren snel, voorzichtig met spullen en heel goed (after) service gericht.
Archangelkade 43
1013 BE Amsterdam